MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  La deg inspirere av førsteklasses lyd på GoGear Muse MP4-spilleren med FullSound og lydisolerte hodetelefoner. Spilleren har SafeSound for å gi deg en problemfri lytteopplevelse samt Songbird og en intuitiv 3,2" HVGA-berøringsskjerm som gir deg en komplett opplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Selv i de mest støyende omgivelsene

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolerte hodetelefoner hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende hodetelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  Nå kan du nyte musikken for fullt uten å bekymre deg for hørselsskader. SafeSound er skapt av Philips, og det analyserer lydnivået på Philips GoGear MP3-spilleren kontinuerlig. Det varsler deg hvis volumet og eksponeringen kan påvirke hørselen din. Du kan forhindre dette ved å justere volumet til et lavere nivå eller la SafeSound automatisk regulere volumet for deg – så slipper du å fikle med innstillingene. I tillegg har SafeSound daglige og ukentlige oversikter over lydeksponeringen du har blitt utsatt for, slik at du kan ta bedre ansvar for hørselen din.

 • Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer er en avansert lydteknologi som direkte analyserer hver lydkilde i lydsporet til en film eller et videoklipp for å gjenskape et naturlig lydbilde med lydelementer som er individuelt og nøyaktig lokalisert. De behandlede lydelementene leveres deretter direkte til hvert øre via øretelefonene. Surround for filmer skaper et naturlig akustisk rom basert på det faktiske innholdet i lydsporet. Dermed blir du plassert midt i hendelsene og får en altoppslukende surround-opplevelse – akkurat slik filmens lydtekniker hadde tenkt seg det.

 • microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  Liten er bra når det kommer til mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnekapasiteten. Med GoGear-spilleren kan du få det beste fra begge verdener bare ved å sette inn et microSD-kort. microSD-kortet vises som en flyttbar stasjon når spilleren er koblet til PCen, slik at det er enkelt å overføre filer. Du laster ganske enkelt det aktuelle innholdet inn på kortet og setter kortet inn i sporet i spilleren. Et 32 GB minnekort kan utvide minnekapasiteten til GoGear-enheten, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for underholdning.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • Personlig lyd for morsom tilpasning av musikken

  Personlig lyd for morsom tilpasning av musikken

  Philips Sound Personalization er en morsom og intuitiv måte som lar deg få mest ut av musikken, slik at du kan nyte den slik du vil. Glem de vanlige grafiske utjevningene eller det begrensede utvalget av forvalg som Jazz, Rock og Klassisk. Med Sound Personalization får du en stilig og nyskapende berøringsskjerm som gir deg fullstendig kontroll over hvert lydaspekt. Nå kan du finjustere, tilpasse og opprette den lydopplevelsen du ønsker, og gi nytt liv til favorittsangene dine.

 • LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  Med LikeMusic kan du oppleve mer av musikken som du liker best – med bare ett klikk. Du trenger ikke å sortere gjennom musikkbiblioteket eller vente på tilfeldigheter. LikeMusic er en Philips-patentert algoritme som analyserer sangene i biblioteket ditt for å identifisere lignende musikkegenskaper. Disse egenskapene hjelper LikeMusic med å opprette smarte spillelister med sanger som høres bra ut sammen. Du trenger bare å klikke på en sang som du liker, og deretter klikke på ikonet LikeMusic – en spilleliste vises øyeblikkelig. Gi den et navn, og nyt den nye spillelisten – eller gjenoppdag sanger – på PCen eller GoGear-spilleren.

 • Kapasitiv berøringsskjerm for jevn og intuitiv navigering

  Kapasitiv berøringsskjerm for jevn og intuitiv navigering

  Kapasitiv berøringsskjerm for jevn og intuitiv navigering.

 • 3,2" HVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  En stilig 3,2-tommers widescreen på GoGear-spilleren tilbyr høy oppløsning for førsteklasses videokvalitet og klare, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en allsidig multimedieopplevelse på farten.

 • Innebygd høyttaler for å dele underholdningsopplevelsen din

  Innebygd høyttaler for å dele underholdningsopplevelsen din.

Se alle spesifikasjoner
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i