MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Få fantastisk lyd på GoGear Ariaz MP4-spilleren fra Philips med FullSound og lydisolerende hodetelefoner. Hør på så mye musikk du vil, uten å bekymre deg for hørselsskader med SafeSound. Oppdag og synkroniser et musikkunivers med Songbird. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Og gled deg over alle multimediene du får plass til

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolerte hodetelefoner hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende hodetelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  Nå kan du nyte musikken for fullt uten å bekymre deg for hørselsskader. SafeSound er skapt av Philips, og det analyserer lydnivået på Philips GoGear MP3-spilleren kontinuerlig. Det varsler deg hvis volumet og eksponeringen kan påvirke hørselen din. Du kan forhindre dette ved å justere volumet til et lavere nivå eller la SafeSound automatisk regulere volumet for deg – så slipper du å fikle med innstillingene. I tillegg har SafeSound daglige og ukentlige oversikter over lydeksponeringen du har blitt utsatt for, slik at du kan ta bedre ansvar for hørselen din.

 • Kodekstøtte for FLAC og APE uten tap gir nøyaktig lydkvalitet

  Kodekstøtte for FLAC og APE uten tap gir nøyaktig lydkvalitet

  Gled deg over musikk i et komprimert format uten å miste noe av lydkvaliteten. GoGear støtter formatene FLAC og APE, som er filer som har blitt krympet uten at det påvirker detaljene. Detaljrikdommen og klarheten til den opprinnelige musikkilden opprettholdes, slik at du kan nyte den uansett hvor du er. Bare bruk Philips Songbird-programvaren som er inkludert i GoGear, og dra og slipp FLAC- eller APE-musikkfilene fra datamaskinens musikkbibliotek til GoGear. Overfør tusenvis av sanger, og dans til rytmen av den opprinnelige musikken.

 • 6,1 cm (2,4") fargeskjerm gir fantastisk videokvalitet

  6,1 cm (2,4") fargeskjerm gir fantastisk videokvalitet

  En stilig 6,1 cm (2,4") skjerm med høy oppløsning på GoGear-spilleren gir suveren videokvalitet og klare, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en allsidig multimedieopplevelse på farten.

 • FM-radio med RDS og 30 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS og 30 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS og 30 forvalg for flere musikkvalg.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  Med LikeMusic kan du oppleve mer av musikken som du liker best – med bare ett klikk. Du trenger ikke å sortere gjennom musikkbiblioteket eller vente på tilfeldigheter. LikeMusic er en Philips-patentert algoritme som analyserer sangene i biblioteket ditt for å identifisere lignende musikkegenskaper. Disse egenskapene hjelper LikeMusic med å opprette smarte spillelister med sanger som høres bra ut sammen. Du trenger bare å klikke på en sang som du liker, og deretter klikke på ikonet LikeMusic – en spilleliste vises øyeblikkelig. Gi den et navn, og nyt den nye spillelisten – eller gjenoppdag sanger – på PCen eller GoGear-spilleren.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Innebygd høyttaler for å dele underholdningsopplevelsen din

  Innebygd høyttaler for å dele underholdningsopplevelsen din.

 • Opptil 36 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Opptil 36 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling.

Se alle spesifikasjoner
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i