Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Musikk og video på farten

  Fordyp deg i musikk, filmer og bilder med Philips' lyd- og videospiller. Den har 6,1 cm (2,4") fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGear Bærbar videospiller

2 GB, 6, 1 cm (2, 4") fargeskjerm SA3325/02 Finn lignende produkter

Musikk og video på farten

pluss MP3, WMA, bilder og FM-radio

 • Lytt til MP3- og WMA-musikk og FM radio

  Lytt til MP3- og WMA-musikk og FM radio

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på den bærbare enheten din. Bare last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne ved å rippe lyd-CDer til MP3- eller WMA-filer og overføre dem til enheten din. I tillegg kan du lytte til den innebygde digitale FM-radioen med opptil 20 stasjonsforvalg for å få flere musikkalternativer.

 • Dra og slipp sangene – du trenger ingen programvare

  Dra og slipp sangene – du trenger ingen programvare

  Du kan raskt og enkelt kopiere musikksamlingen din fra PCen til GoGear-spilleren. Bare koble GoGear til PCen mens den er i Windows® Utforsker, velg låtene eller mappene du vil kopiere til spilleren, og dra de valgte filene til musikkmappen til GoGear. Så enkelt er det. Du trenger ikke å installere noe ekstra programvare.

 • Nyt opptil 25 timer med musikk eller 4 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 25 timer med musikk eller 4 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR MP4-videospilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 25 timer med musikk eller 4 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Det er nå utrolig enkelt å overføre store musikk- og datafiler med høy hastighet fra datamaskinen til den bærbare MP3- eller MP3 video-spilleren. Dette er mulig takket være USB 2.0-enheten som følger med spilleren. Koble den til USB 2.0-porten på datamaskinen med kabelen som følger med, for rask behandling. Og musikken er klar når du skal gå.

 • 2,4 QVGA farge-LCD for en flott filmopplevelse

  2,4 QVGA farge-LCD for en flott filmopplevelse
Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i