Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Se på video mens du er på farten

  Unn deg den beste lydkvaliteten med Philips GoGear digital lyd-/videospiller SA3245 med Philips' patenterte FullSound-teknologi. Lytt til MP3- og WMA-musikk og se på videoer på en 4,6 cm / 1,8" fargeskjerm når du er på farten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGEAR Bærbar videospiller

4 GB, 4, 6 cm (1, 8") fargeskjerm SA3245/02 Finn lignende produkter

Se på video mens du er på farten

med FullSound, som gir suveren lydkvalitet

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • FM-radio med 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med 20 forvalg for flere musikkvalg

  Med digital FM-radio får du flere musikkalternativer til musikksamlingen på GoGear. Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Du kan forhåndsinnstille opptil 20 radiokanaler og lytte til favorittprogrammene dine hvor som helst.

 • 1,8" LCD-fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning

  1,8" LCD-fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning

  Med en 4,6 cm (1,8") fullfargeskjerm kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren. I tillegg kan du bla gjennom bildesamlingen din mens du lytter til musikken din på farten.

 • Opptil 20 timer musikkavspilling

  Opptil 20 timer musikkavspilling

  Den langvarige kraften til denne spilleren kommer i form av 20 timer kontinuerlig musikkavspilling eller FM-radiolytting – alt på én lading.

 • Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Det er nå utrolig enkelt å overføre store musikk- og datafiler med høy hastighet fra datamaskinen til den bærbare MP3- eller MP3 video-spilleren. Dette er mulig takket være USB 2.0-enheten som følger med spilleren. Koble den til USB 2.0-porten på datamaskinen med kabelen som følger med, for rask behandling. Og musikken er klar når du skal gå.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • Alternative versjoner med eller uten radio er tilgjengelige

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i