Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Se på video mens du er på farten

  Gled deg over komplett multimedieunderholdning med Philips GoGear digitale lyd- og videospiller, SA3025. Naviger enkelt gjennom musikk-, film- og bildefiler på fargeskjermen på 4 cm / 1,5". Dra og slipp musikken eller dataene helt enkelt med USB-koblingen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGEAR Bærbar videospiller

2 GB, 3, 8 cm (1, 5") fargeskjerm SA3025/02 Finn lignende produkter

Se på video mens du er på farten

med avspilling av musikk og bildevisning

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • FM-radio med 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med 20 forvalg for flere musikkvalg

  Med digital FM-radio får du flere musikkalternativer til musikksamlingen på GoGear. Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Du kan forhåndsinnstille opptil 20 radiokanaler og lytte til favorittprogrammene dine hvor som helst.

 • 1,5" fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning

  1,5" fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning

  Med en 3,8 cm (1,5") fullfargeskjerm kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren. I tillegg kan du bla gjennom bildesamlingen din mens du lytter til musikken din på farten.

 • Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Det er nå utrolig enkelt å overføre store musikk- og datafiler med høy hastighet fra datamaskinen til den bærbare MP3- eller MP3 video-spilleren. Dette er mulig takket være USB 2.0-enheten som følger med spilleren. Koble den til USB 2.0-porten på datamaskinen med kabelen som følger med, for rask behandling. Og musikken er klar når du skal gå.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i