MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Den lille og robuste GoGear Vibe treffer de riktige notene med Philips FullSound™ for å gi deg en bedre lydopplevelse og Songbird som byr på utforsking og synkronisering av musikk. I tillegg kan du nyte flott underholdning med komfortable øretelefoner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Liten størrelse, stor underholdning

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Audible.com har digitale lydbøker og mye mer

  Audible.com har digitale lydbøker og mye mer

  Audible.com er stedet for det bredeste utvalget av digitale lydbøker, magasiner, radioprogrammer, stand-up-komedie og mye mer som er tilgjengelig for nedlasting. Gled deg over bøker i bilen, på trening eller rundt i huset. Forfattere og ikoner leser sine egne verker, og kjente skuespillere låner stemmen sin til favorittbøkene dine. På Audible.com kan du bla gjennom og prøve ut over 75 000 utgaver, inkludert de nyeste bestselgerne og tidløse klassikere.

 • 1,5" fargeskjerm for enkel navigering og albumcover

  1,5" fargeskjerm for enkel navigering og albumcover

  Med en 3,8 cm (1,5") fullfargeskjerm kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren. I tillegg kan du bla gjennom bildesamlingen din mens du lytter til musikken din på farten.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Aluminiumutførelse for robusthet og slitestyrke

  Aluminiumutførelse for robusthet og slitestyrke
 • Smart Shuffle slik at du først kan lytte til det du liker aller mest

  Smart Shuffle slik at du først kan lytte til det du liker aller mest
 • Ørepropper i myk gummi for en komfortabel lytteopplevelse

  Ørepropper i myk gummi gjør at du kan nyte musikken på en komfortabel måte. Hver ørepropp er innkapslet i en myk gummihette og tilpasser seg formen og størrelsen på øret. Det blir som en myk pute, og du trenger ikke lenger å høre på musikk med hodetelefoner som er ubehagelige.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i