MP3-spiller

  MP3-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  La deg henføre av den praktiske og robuste GoGear Raga med FullSound™ som gir liv til all den beste MP3-musikken din. I tillegg leveres den med Philips Songbird slik at du enkelt kan glede deg over ubegrenset underholdning hvor du enn går. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Solid design og moderne utførelse

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Audible.com har digitale lydbøker og mye mer

  Audible.com har digitale lydbøker og mye mer

  Audible.com er stedet for det bredeste utvalget av digitale lydbøker, magasiner, radioprogrammer, stand-up-komedie og mye mer som er tilgjengelig for nedlasting. Gled deg over bøker i bilen, på trening eller rundt i huset. Forfattere og ikoner leser sine egne verker, og kjente skuespillere låner stemmen sin til favorittbøkene dine. På Audible.com kan du bla gjennom og prøve ut over 75 000 utgaver, inkludert de nyeste bestselgerne og tidløse klassikere.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Aluminiumutførelse for robusthet og slitestyrke

  Aluminiumutførelse for robusthet og slitestyrke
 • Opptil 22-timers musikkavspilling

  Den langvarige driftseffekten til denne spilleren kommer i form av 22 timer kontinuerlig musikkavspilling på bare én lading.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i