MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  La GoGear Muse inspirere deg med en overlegen lydopplevelse takket være FullSound™, surround for filmer og lydisolerte hodetelefoner. Se på filmer på den 3,2" store HVGA-berøringsskjermen, eller koble til en HDTV for å få en enda bedre visning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

selv i de mest støyende omgivelsene

 • 3,2" HVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  3,2" HVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  En stilig 8,1 cm (3,2") widescreen-skjerm på GoGear-spilleren har høy oppløsning for utmerket videokvalitet og skarpe, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en utrolig multimedieopplevelse på farten. På toppen av det hele sørger det naturlige visningsforholdet på 16:9 for at du slipper streker øverst og nederst i bildet, og du unngår også dårligere kvalitet som følge av skalering og endring av bildet for å tilpasse det til en annen skjerm

 • Kodekstøtte for FLAC og APE uten tap gir nøyaktig lydkvalitet

  Kodekstøtte for FLAC og APE uten tap gir nøyaktig lydkvalitet

  Gled deg over musikk i et komprimert format uten å miste noe av lydkvaliteten. GoGear støtter formatene FLAC og APE, som er filer som har blitt krympet uten at det påvirker detaljene. Detaljrikdommen og klarheten til den opprinnelige musikkilden opprettholdes, slik at du kan nyte den uansett hvor du er. Bare bruk Philips Songbird-programvaren som er inkludert i GoGear, og dra og slipp FLAC- eller APE-musikkfilene fra datamaskinens musikkbibliotek til GoGear. Overfør tusenvis av sanger, og dans til rytmen av den opprinnelige musikken.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • HDMI ut for å se video i High Definition (720p) på HDTV

  HDMI ut for å se video i High Definition (720p) på HDTV

  Se storfilmer i HD eller hjemmelagde videoer i oppløsning på opptil 720p på HDTVen din. HDMI fjerner konvertering til analoge signaler og gir digital lyd og video direkte, noe som gir deg perfekte bilder og lyder som er fullstendige støyfrie. Bare koble sammen GoGear og HDTVen med en HDMI-kabel, og gled deg over krystallklar video- og lydunderholdning av høy kvalitet. Du kan til og med kontrollere og bla gjennom videoene dine på en praktisk måte på GoGear-skjermen. Del filmene dine med familie og venner nå.

 • microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  Liten er bra når det kommer til mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnekapasiteten. Med GoGear-spilleren kan du få det beste fra begge verdener bare ved å sette inn et microSD-kort. microSD-kortet vises som en flyttbar stasjon når spilleren er koblet til PCen, slik at det er enkelt å overføre filer. Du laster ganske enkelt det aktuelle innholdet inn på kortet og setter kortet inn i sporet i spilleren. Et 32 GB minnekort kan utvide minnekapasiteten til GoGear-enheten, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for underholdning.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolerte hodetelefoner hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende hodetelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • Berøringsskjermkontroll for jevn og intuitiv navigering

  Berøringsskjermkontroll for jevn og intuitiv navigering

  Føl hvor enkelt og intuitivt det er å kontrollere den bærbare GoGear-spilleren med et lett trykk med fingertuppene. Den intuitive berøringsskjermen gjør navigeringen til en lek, enten du kontrollerer funksjonene for musikkavspilling, blar gjennom samlingen av videoer og bilder eller velger radiokanaler. Alt du trenger å gjøre, er å klikke direkte på skjermen på spilleren for å navigere raskt gjennom menyer og bla gjennom mapper. Det er hva vi kaller fornuftig og enkelt.

 • Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer er en avansert lydteknologi som direkte analyserer hver lydkilde i lydsporet til en film eller et videoklipp for å gjenskape et naturlig lydbilde med lydelementer som er individuelt og nøyaktig lokalisert. De behandlede lydelementene leveres deretter direkte til hvert øre via øretelefonene. Surround for filmer skaper et naturlig akustisk rom basert på det faktiske innholdet i lydsporet. Dermed blir du plassert midt i hendelsene og får en altoppslukende surround-opplevelse – akkurat slik filmens lydtekniker hadde tenkt seg det.

 • Mer valg av innhold med støtte for Audible og BBC iPlayer

  Mer valg av innhold med støtte for Audible og BBC iPlayer

  Gled deg over det beste innholdet på Philips GoGear med Audible og BBC iPlayer. Audible tilbyr over 75 000 lydprogrammer fra ledende lydbokutgivere, kringkastere, underholdere, magasin- og avisutgivere og forretningsinformasjonsleverandører. Velg fra en månedsplan, eller kjøp innhold som du vil ta med deg på GoGear, ved å velge fra menyen. I Storbritannia kan du se på TV-programmer på BBC som du gikk glipp av forrige uke. Last dem ned til PCen fra webområdet til BBC iPlayer, overfør dem til GoGear-spilleren, og kos deg!

 • Nyskapende brukergrensesnitt for avansert og forenklet bibliotekgjennomgang

  GoGear Muse gjør at du kan bla gjennom musikken så lett som bare det. Den intuitive og sofistikerte programvaren gjør at du kan se hva du har og velge det du vil uten at du må gå gjennom flere mapper og filer. Grensesnittet har tre kolonner som viser artister, album og sanger, noe som gjør utvelgelsen rask og enkel. Nå kan du endelig bruke mindre tid på å søke etter favorittene og mer tid på å nyte dem.

Se alle spesifikasjoner
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • BBC iPlayer-tjenesten er bare tilgjengelig i Storbritannia

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i