MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Fang morsomme og flotte øyeblikk med GoGear Cam, som har et innebygd kamera og en brukervennlig programvare som gjør at du kan laste opp og dele bilder og videoer på Internett. Gled deg over musikk med glimrende lyd med FullSound™ og komfortable øretelefoner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Fang og del øyeblikket

 • 2" fargeskjerm for jevn og intuitiv navigering

  2" fargeskjerm for jevn og intuitiv navigering

  En stilig 5,1 cm (2") skjerm med høy oppløsning på GoGear-spilleren gir suveren videokvalitet og klare, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en allsidig multimedieopplevelse på farten.

 • Opptil 2 timer opptakstid for video

  Opptil 2 timer opptakstid for video

  Med en videoopptakstid på opptil to timer vil du alltid kunne fange inn rørende øyeblikk som du kan beholde for alltid.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Integrert kamera for fotografering og videoopptak

  Integrert kamera for fotografering og videoopptak

  Fang inn livets beste øyeblikk. GoGear kommer nå med et kamera, noe som gjør at du kan filme og ta bilder uansett hvor du er. Med én bryter og ett knappetrykk blir bilder og filmer tatt og lagret som minneverdige øyeblikk. Gjør bildene morsommere med fargeeffekter som svart og hvitt, skisse, spesialfarge, negativer eller sepia. Med GoGear kommer du aldri mer til å gå glipp av en fotomulighet.

 • microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  Liten er bra når det kommer til mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnekapasiteten. Med GoGear-spilleren kan du få det beste fra begge verdener bare ved å sette inn et microSD-kort. microSD-kortet vises som en flyttbar stasjon når spilleren er koblet til PCen, slik at det er enkelt å overføre filer. Du laster ganske enkelt det aktuelle innholdet inn på kortet og setter kortet inn i sporet i spilleren. Et 32 GB minnekort kan utvide minnekapasiteten til GoGear-enheten, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for underholdning.

 • Kompositt TV-out for avspilling og deling av videoer på TV

  Kompositt TV-out for avspilling og deling av videoer på TV
Se alle spesifikasjoner
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i