MP3-spiller

  MP3-spiller

  Underholdning med stil

  Philips GoGear Spark digital lydspiller gjør det kult å være firkantet. Albumomslag får spilleren til å stråle mens sangene forbedres av Philips' patenterte FullSound-teknologi. Vis frem spilleren med bildene dine som skjermsparer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Underholdning med stil

med FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • 1,5" fargeskjerm for enkel navigering og albumcover

  1,5" fargeskjerm for enkel navigering og albumcover

  Med en 3,8 cm (1,5") fullfargeskjerm kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren. I tillegg kan du bla gjennom bildesamlingen din mens du lytter til musikken din på farten.

 • Personlig lydbildefremvisning som utfyller musikken

  Personlig lydbildefremvisning som utfyller musikken

  På samme måte som du kan uttrykke deg med tilbehør og dingser, kan du bruke GoGear-spilleren til å uttrykke deg i enda større grad med personlig lydbildefremvisning når du er på farten. Velg et bilde eller en samling bilder som du vil ha med i lysbildefremvisningen. Når GoGear er i dvale, begynner den personlige lysbildefremvisningen å vise bildene dine til venner og andre rundt deg.

 • Direkte lading fra PCen via USB

  Direkte lading fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Dra og slipp sangene – du trenger ingen programvare

  Dra og slipp sangene – du trenger ingen programvare

  Du kan raskt og enkelt kopiere musikksamlingen din fra PCen til GoGear-spilleren. Bare koble GoGear til PCen mens den er i Windows® Utforsker, velg låtene eller mappene du vil kopiere til spilleren, og dra de valgte filene til musikkmappen til GoGear. Så enkelt er det. Du trenger ikke å installere noe ekstra programvare.

 • Audible.com har digitale lydbøker og mye mer

  Audible.com har digitale lydbøker og mye mer

  Audible.com er stedet for det bredeste utvalget av digitale lydbøker, magasiner, radioprogrammer, stand-up-komedie og mye mer som er tilgjengelig for nedlasting. Gled deg over bøker i bilen, på trening eller rundt i huset. Forfattere og ikoner leser sine egne verker, og kjente skuespillere låner stemmen sin til favorittbøkene dine. På Audible.com kan du bla gjennom og prøve ut over 75 000 utgaver, inkludert de nyeste bestselgerne og tidløse klassikere.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i