Fastminne-lydspiller

  Fastminne-lydspiller

  Beregnet for MP3 og WMA

  GoGear 256 MB digital audiospiller SA255 er ekstra robust og slitesterk, og er alt du trenger for å ta med deg din MP3- og WMA-favorittmusikk når du er på farten. Spill inn direkte til MP3 fra alle kilder via linjeinngang, eller lag dine egne taleopptak når som helst og hvor som helst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Beregnet for MP3 og WMA

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  For rast og nøyaktig navigering til favorittsangen din. Naviger enkelt gjennom hundrevis av sanger én om gangen på noen få sekunder. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang om gangen, eller du kan holde tasten nede litt lenger for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket spor.

 • Innebygd mini SD-minnespor for minneutvidelse

  Dette spesielle sporet på spilleren aksepterer vanlige SD-kort med Flash-minnestørrelse slik at du kan får ekstra minneplass på spilleren. Få større fleksibilitet takket være økt lagringskapasitet når og hvor som helst.

 • Spill inn direkte til MP3 via analoge/digitale innganger

  Spill inn direkte til MP3 via digitale eller analoge linje-innganger for MP3-kodede filer i sanntid (ingen PC nødvendig).

 • Enklere språklæring med AB-gjentakelse og bokmerke

  Lær et nytt språk enkelt og effektivt med dette intelligente systemet som lar deg lytte til materialet flere ganger ved å bare trykke på AB-gjentakelseknappen. Ved å integrere et kraftig digitalt opptaksminne med kraftig digital signalbehandling spiller systemet inn kontinuerlig fra kilden i sanntid slik at du kan spille det av når som helst og så mange ganger du ønsker. Det er bare å finne stedet du vil spille av og trykke på AB-gjentakelseknappen, og denne delen spilles inn.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 MB = 1 million byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • PlaysForSure, Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i