MP3-spiller

  MP3-spiller

  Koble til musikk og samtaler

  Fest og klikk, og vær alltid oppdatert og tilkoblet. Den stilige Philips GoGear LUXE digitale lydspilleren festes som et tilbehør og bytter mellom musikk og samtaler på den Bluetooth-aktiverte mobiltelefonen – og den viser hvem som ringer – med ett trykk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Koble til musikk og samtaler

MP3-spiller med Bluetooth®-hodetelefoner

 • Hvem som ringer, og nummervisning

  Hvem som ringer, og nummervisning

  Ikke gå glipp av en samtale mens du lytter til musikk. Når noen ringer, kan du straks se navnet og telefonnummeret til den som ringer, før du svarer på samtalen.

 • Dra og slipp sanger og data – uten programvare

  Dra og slipp sanger og data – uten programvare

  Du kan raskt og enkelt kopiere musikksamlingen din fra PCen til GoGear-spilleren. Bare koble GoGear til PCen mens den er i Windows® Utforsker, velg låtene eller mappene du vil kopiere til spilleren, og dra de valgte filene til musikkmappen til GoGear. Så enkelt er det. Du trenger ikke å installere noe ekstra programvare.

 • Samme hodesett for musikk og telefonsamtaler

  Samme hodesett for musikk og telefonsamtaler

  Nå kan du høre på favorittmusikken din og ta imot viktige samtaler mens du er på farten – med ett hodesett. Hvis du parer den Bluetooth-aktiverte MP3-spilleren med Bluetooth-mobiltelefonen, fjerner du behovet for å veksle mellom hodesett. Når telefonen mottar et innkommende anrop mens du hører på musikk, plukker MP3-spilleren automatisk opp telefonsignalet via den innebygde Bluetooth-tilkoblingen. Trykk på spilleren for at hodesettet skal bytte til et "snakkemodus" for å besvare anropet, og omvendt.

 • Liten og stilig – som et motetilbehør

  Liten og stilig – som et motetilbehør

  Den stilige designen til GoGear LUXE med en innebygd klemme er utformet for å bæres som et motetilbehør – fest den til vesken eller klærne dine. Du trenger ikke gjennomsøke vesken etter MP3-spilleren lenger. Nå kan du lytte til digital musikk på farten mens du samtidig er moderne og moteriktig.

 • Bytt til den Bluetooth-aktiverte mobiltelefonen med ett klikk

  Bytt til den Bluetooth-aktiverte mobiltelefonen med ett klikk

  Med bare ett klikk kan du bytte fra musikkavspilling til å svare på en innkommende samtale – bare klikk igjen for å fortsette musikkavspillingen. Med en smart innebygd knapp på forsiden av spilleren kan du spille av musikken eller sette den på pause og bytte mellom musikk og samtaler. Bare trykk på overflaten for å svare på en samtale – og trykk igjen for å avslutte den. Du trenger ikke å skifte hodetelefoner eller stoppe musikken.

 • Opptil 100 timer standby-tid*

  Opptil 100 timer standby-tid*

  For maksimal anvendelighet når det gjelder musikkopplevelser på farten. En lading av GoGear LUXE-enheten kan gi strøm til enheten i standby-modus kontinuerlig for opptil 100 timer.

 • Opptil 4 timer taletid*

  Opptil 4 timer taletid*

  Med maksimal taletid på 4 timer på én lading, er det enklere enn noen gang å snakke i telefonen – for arbeid eller fritid. I tillegg kan du høre på favorittmusikken din mens du er tilkoblet.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Musikk-shuffle for full brukervennlighet

  Musikk-shuffle for full brukervennlighet

  En "shuffle-og-spill"-funksjon fjerner alt det kjedsomheten ved å høre musikken spilt i samme rekkefølge hele tiden. Når du har lastet favorittsangene inn på GoGear-spilleren fra musikkbiblioteket, trenger du bare trykke på knappen shuffle. Da spilles låtene av i vilkårlig rekkefølge. Føl deg revitalisert av en annen og unik musikkopplevelse hver gang du slår på GoGear-spilleren når du er på farten.

 • Opptil 10 timers MP3- og WMA-musikkavspilling*, pluss FM-radio

  Opptil 10 timers MP3- og WMA-musikkavspilling*, pluss FM-radio
Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i