MP3 video-spiller

  MP3 video-spiller

  Musikk og videoklipp mens du er på farten

  Philips GoGear ViBE bærbar AV-spiller inneholder mye underholdning i en utrolig liten design. 1,5" fargeskjermen viser albumcover, og mappevisningen sikrer enkel filnavigering og organisering. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Musikk og videoklipp mens du er på farten

Liten størrelse, stor underholdning

 • Spill av MP3-, WMA- eller DRM-musikk fra abonnementstjenester

  Spill av MP3-, WMA- eller DRM-musikk fra abonnementstjenester

  GoGear-spilleren støtter den nyeste DRM-teknologien Windows Media Digital Rights Management (DRM) fra Microsoft som gjør at den kan gjenkjenne og spille av musikk som er kjøpt eller abonnert på fra audiotjenester på Internett som bruker samme teknologi. Eller du kan lage dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDene og overføre dem til spilleren for å nyte det grenseløse universet av digital musikk.

 • 1,5" fargeskjerm for enkel navigering og albumcover

  1,5" fargeskjerm for enkel navigering og albumcover

  Med en 3,8 cm (1,5") fullfargeskjerm kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren. I tillegg kan du bla gjennom bildesamlingen din mens du lytter til musikken din på farten.

 • Opptil 25 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Opptil 25 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Glem problemene med å lade opp batteriet på GoGear-spilleren ustanselig. Denne langvarige spilleren gjør at du kan høre på favorittsangene dine i hele 25 timer med kontinuerlig musikkavspilling, eller se på opptil 4 timer med videoavspilling – i løpet av én lading. Nå kan du lene deg tilbake og lytte til musikk hele dagen eller se på tilsvarende 2 filmer kontinuerlig når du er på farten.

 • Direkte lading fra PCen via USB

  Direkte lading fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Enkel videonedlasting fra Internett til GoGear-enheten

  Enkel videonedlasting fra Internett til GoGear-enheten

  Se på videoer mens du er på farten med videonedlasting fra Internett. Det er en funksjon som er enkel å bruke, og som gjør at du kan laste ned videoer fra videodelingsområder (YouTube, MySpace eller Google Video) til GoGear-enheten. Installer PC-programmet som følger med, koble GoGear-enheten til PCen, og bruk Internet Explorer til å gå til favorittområdene for videodeling. Velg en video, og klikk på nedlastingsknappen som vises når du lar musepekeren hvile over videoen. Du trenger ikke vente. Bare gå videre til andre videoer og begynn å laste ned mer.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Denne Philips GoGear-spilleren gir deg det beste innen bærbar musikk. Den er klar når du er det. Den lette og ultrakompakte enheten gir deg uovertruffen lydkvalitet og en virkelig bærbar underholdningsopplevelse mens du er på farten.

 • Flere valg for innhold, med støtte for Napster og Audible

  Flere valg for innhold, med støtte for Napster og Audible

  Få det beste lydinnholdet på Philips GoGear med Napster og Audible. Med Napster To Go, som har en fast pris på musikk, kan du glede deg over millioner av sanger av utmerket kvalitet. Du overfører dem ganske enkelt til GoGear ved å dra og slippe dem og uten å betale for hver enkelt sang for seg. Oppdag ny musikk med forskjellige tjenester, for eksempel radiostasjoner og automatisk miksing av spillelister, akkurat slik du vil ha det. Audible tilbyr over 50 000 lydprogrammer, blant annet lydbøker, kringkastinger, underholdning, magasiner, aviser og forretningsinformasjon. Velg fra en månedsplan, eller kjøp innhold som du vil ta med deg på GoGear, ved å velge fra menyen.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i