MP3 video-spiller

  MP3 video-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Gled deg over uovertruffen lyd på den bærbare Philips GoGear Opus AV-spilleren med FullSound™. Gjør deg klar til å bli underholdt mens du er på farten – ta opp videoer fra Internett direkte på spilleren, og se på dem på den flotte 7,1 cm (2,8") QVGA-fargeskjermen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

med FullSound™ og lydisolerende hodetelefoner

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolering hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende øretelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang eller film om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket fil.

 • 7,1 cm (2,8") QVGA LCD-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  7,1 cm (2,8") QVGA LCD-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  Den lekre 7,1 cm (2,8") skjermen på GoGear-spilleren har QVGA-oppløsning for suveren videokvalitet og skarpe, levende bilder. I tillegg kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller bla gjennom mediefilene mens du hører på musikk eller ser på videounderholdning mens du er på farten.

 • Lag spillelister eller slett sanger direkte på enheten

  Lag spillelister eller slett sanger direkte på enheten

  Med funksjonen "Spilleliste på farten" kan du enkelt opprette spillelister på GoGear når som helst mens du er på farten. Med Slett-funksjonen kan du enkelt fjerne medier som du ikke vil ha på spilleren. Du trenger ikke å være avhengig av hjemme-PCen for å opprette spillelister og slette filer. Nå kan du enkelt administrere musikkbiblioteket direkte på GoGear – når som helst og hvor som helst.

 • Tapsfritt format (FLAC), MP3- og WMA-avspilling

  Tapsfritt format (FLAC), MP3- og WMA-avspilling

  GoGear-spilleren støtter mange forskjellige lydfilformater basert på tapsbaserte (f.eks. MP3 og WMA) og tapsfrie (f.eks. FLAC) digitale komprimeringsteknikker. Med tapsfri komprimering er filstørrelsen større, men med høyere kvalitet siden det ikke er noe tap av data i komprimeringsprosessen. Med tapsbaserte komprimerte filer er det noe tap av data, men filene er mindre og mer praktisk for å lagre mye musikk på GoGear-spilleren. Valget er ditt.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Enkel videonedlasting fra Internett til GoGear-enheten

  Enkel videonedlasting fra Internett til GoGear-enheten

  Se på videoer mens du er på farten med videonedlasting fra Internett. Det er en funksjon som er enkel å bruke, og som gjør at du kan laste ned videoer fra videodelingsområder (YouTube, MySpace eller Google Video) til GoGear-enheten. Installer PC-programmet som følger med, koble GoGear-enheten til PCen, og bruk Internet Explorer til å gå til favorittområdene for videodeling. Velg en video, og klikk på nedlastingsknappen som vises når du lar musepekeren hvile over videoen. Du trenger ikke vente. Bare gå videre til andre videoer og begynn å laste ned mer.

 • Avspilling av DRM-fri musikk fra iTunes-biblioteket

  Avspilling av DRM-fri musikk fra iTunes-biblioteket

  Nå kan du spille musikk fra iTunes-biblioteket – uten konvertering – på GoGear-spilleren. GoGear støtter AAC-kodeken som brukes av iTunes-biblioteket til å rippe og lagre musikk. Bare dra og slipp iTunes-musikken til GoGear via Windows Utforsker. Merk deg at spilleren ikke støtter musikk som er kjøpt fra iTunes-butikken.

 • Mer innholdsutvalg, med Napster, Audible og BBC iPlayer

  Mer innholdsutvalg, med Napster, Audible og BBC iPlayer

  Få det beste innholdet på Philips GoGear med Napster, Audible og BBC iPlayer. Med Napster To Go, som har en fast pris på musikk, kan du glede deg over millioner av sanger av utmerket kvalitet. Du bare drar og slipper dem til GoGear uten å betale for hver enkelt sang for seg. Oppdag ny musikk med tjenester som radiostasjoner og automatisk miksing av spillelister, akkurat slik du vil ha det. Audible tilbyr over 75 000 lydbøker, kringkastinger, underholdning og forretningsinformasjon. Kjøp lydbøker via menyen eller via en månedsplan for å ta dem med deg på GoGear. I Storbritannia kan du få med deg TV-programmer som du har gått glipp av på BBC – bare last ned, overfør og nyt dem!

 • Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  GoGear-spilleren støtter det populære WMV-formatet, i tillegg til DRM-teknologien (Digital Rights Management) fra Microsoft som beskytter videoer som er kjøpt eller leid på Internett. Bruk WMP11 til å overføre slikt innhold til GoGear-enheten, og se på videoklippene mens du er på farten.

 • Opptil 30 timer med musikkavspilling eller 6 timer med videoavspilling

  Opptil 30 timer med musikkavspilling eller 6 timer med videoavspilling

  Glem problemene med å lade opp batteriet på GoGear-spilleren ustanselig. Denne langvarige spilleren gjør at du kan høre på favorittsangene dine i hele 30 timer med kontinuerlig musikkavspilling, eller se på opptil 6 timer med videoavspilling – i løpet av én lading. Nå kan du lene deg tilbake og lytte til musikk hele dagen eller se på tilsvarende 3 filmer kontinuerlig når du er på farten.

Se alle spesifikasjoner
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips
 • BBC iPlayer-tjenesten er bare tilgjengelig i Storbritannia

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i