MP3 video-spiller

  MP3 video-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Philips GoGear Muse bærbar AV-spiller har FullSound™-teknologi og støyundertrykkende hodetelefoner for utrolig lyd og en inspirert musikkopplevelse på farten. Det er i tillegg en nytelse å se videoer på den 3" store Wide-QVGA-fargeskjermen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGEAR MP3 video-spiller

Muse, 32 GB* SA1MUS32K/02 Finn lignende produkter

Overlegen lydopplevelse

med FullSound™ og støyundertrykking

 • 7,6 cm (3") bred QVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  7,6 cm (3") bred QVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  En stilig 7,6 cm (3") widescreen-skjerm på GoGear-spilleren har høy oppløsning for utmerket videokvalitet og skarpe, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en utrolig multimedieopplevelse på farten. På toppen av det hele sørger visningsforholdet på 16:9 for at du kan se på favorittfilmer eller videoer i herlig widescreen.

 • Opptil 25 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling*

  Opptil 25 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling*

  Glem problemene med å lade opp batteriet på GoGear-spilleren ustanselig. Denne spilleren med lang levetid gjør at du kan høre på favorittsangene dine i hele 25 timer med kontinuerlig musikkavspilling, eller se på opptil 5 timer med videoavspilling – med bare én lading. Nå kan du lene deg tilbake og lytte til musikk hele dagen eller se på tilsvarende 2 filmer kontinuerlig når du er på farten.

 • Innebygd aktiv støyundertrykking for en uforstyrret opplevelse

  Innebygd aktiv støyundertrykking for en uforstyrret opplevelse

  Med støyundertrykkingsteknologien kan du lytte til musikk på farten uten å påvirkes av støy fra omgivelsene. Øretelefon/mikrofon oppdager omgivelsestøy der det påvirker deg mest, og deretter oppretter en digital signalprosessor den nødvendige like, men motsatte kurven. Dette opphever den uønskede støyen effektivt, og gjør at du kommer nærmere stillheten. Den spesielle utformingen på øretelefonene gir også enestående lydisolering og et valg mellom tre utbyttbare øredeksler som sikrer perfekt tilpasning.

 • Lag spillelister eller slett sanger direkte på enheten

  Lag spillelister eller slett sanger direkte på enheten

  Med funksjonen "Spilleliste på farten" kan du enkelt opprette spillelister på GoGear når som helst mens du er på farten. Med Slett-funksjonen kan du enkelt fjerne medier som du ikke vil ha på spilleren. Du trenger ikke å være avhengig av hjemme-PCen for å opprette spillelister og slette filer. Nå kan du enkelt administrere musikkbiblioteket direkte på GoGear – når som helst og hvor som helst.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Høydefinisjons hodetelefoner for nøyaktig lyd

  Høydefinisjons hodetelefoner for nøyaktig lyd

  Disse ergonomisk utformede hodetelefonene er utformet i forhold til kurven på menneskets ørekanaler. De har en enestående støyisoleringsfunksjon som sender lydbølgene direkte fra høyttaleren til trommehinnene med høyest mulig definisjon.

 • Enkel videonedlasting fra Internett til GoGear-enheten

  Enkel videonedlasting fra Internett til GoGear-enheten

  Se på videoer mens du er på farten med videonedlasting fra Internett. Det er en funksjon som er enkel å bruke, og som gjør at du kan laste ned videoer fra videodelingsområder (YouTube, MySpace eller Google Video) til GoGear-enheten. Installer PC-programmet som følger med, koble GoGear-enheten til PCen, og bruk Internet Explorer til å gå til favorittområdene for videodeling. Velg en video, og klikk på nedlastingsknappen som vises når du lar musepekeren hvile over videoen. Du trenger ikke vente. Bare gå videre til andre videoer og begynn å laste ned mer.

 • Avspilling av DRM-fri musikk fra iTunes-biblioteket

  Avspilling av DRM-fri musikk fra iTunes-biblioteket

  Nå kan du spille musikk fra iTunes-biblioteket – uten konvertering – på GoGear-spilleren. GoGear støtter AAC-kodeken som brukes av iTunes-biblioteket til å rippe og lagre musikk. Bare dra og slipp iTunes-musikken til GoGear via Windows Utforsker. Merk deg at spilleren ikke støtter musikk som er kjøpt fra iTunes-butikken.

 • Mer innholdsutvalg, med Napster, Audible og BBC iPlayer

  Mer innholdsutvalg, med Napster, Audible og BBC iPlayer

  Få det beste innholdet på Philips GoGear med Napster, Audible og BBC iPlayer. Med Napster To Go, som har en fast pris på musikk, kan du glede deg over millioner av sanger av utmerket kvalitet. Du bare drar og slipper dem til GoGear uten å betale for hver enkelt sang for seg. Oppdag ny musikk med tjenester som radiostasjoner og automatisk miksing av spillelister, akkurat slik du vil ha det. Audible tilbyr over 75 000 lydbøker, kringkastinger, underholdning og forretningsinformasjon. Kjøp lydbøker via menyen eller via en månedsplan for å ta dem med deg på GoGear. I Storbritannia kan du få med deg TV-programmer som du har gått glipp av på BBC – bare last ned, overfør og nyt dem!

 • SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang eller film om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket fil.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

Se alle spesifikasjoner
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips
 • BBC iPlayer-tjenesten er bare tilgjengelig i Storbritannia

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i