Fastminne-lydspiller

  Fastminne-lydspiller

  Ta med deg og vis frem musikken

  Ta med deg og vis frem MP3- og WMA-musikk når du er på farten med GoGear 512 MB SA177. Overfør musikk og data, eller lad opp via direkte USB. Med elegant høyglanspolering på OLED-skjermen er dette alt du trenger for å uttrykke deg med stil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta med deg og vis frem musikken

Med MP3 og WMA

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Taleopptaksfunksjon for opptak av hva som helst, når som helst!

  Taleopptaksfunksjon for opptak av hva som helst, når som helst!

  Taleopptaksfunksjonen gjør om spilleren til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Du bare trykker på innspillingsknappen og snakker inn i den innebygde mikrofonen. Talebeskjeder komprimeres og lagres enten i det innebygde minnet eller på et eksternt minnekort. Taleopptaksfunksjonen gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Enheter med direkte USB kan plugges direkte til USB-porten på PCen uten en eneste kabel. Datamaskinen gjenkjenner automatisk enheten som en flyttbar USB-masselagringsenhet (Windows 98 krever ekstra drivere) som du kan bruke til å dra og slippe filer mellom datamaskinen og enheten via Windows Utforsker (eller Apple-mapper). Fyll opp enheten med musikk og data og du er klar.

 • Equalizer som passer til din musikksmak

  Equalizer som passer til din musikksmak

  GoGear-spillere med equalizer angir automatisk den perfekte tonebalansen for en valgt musikkstil. Enten det er jazz, rock eller pop du hører på, kan du med den forhåndsinnstilte equalizer-innstillingen få perfekt lyd for den musikkstilen.

 • Mappevisning hjelper deg med å finne låter raskt og enkelt

  Mappevisning hjelper deg med å finne låter raskt og enkelt

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Stor, tofarget OLED-skjerm

  Tofarget OLED-skjerm gir fargekombinasjoner (f.eks. gul og blå) i en superskarp visning og tillater også animasjon. Dette gjør det enklere å lese visningen og gir mer moro sammen med venner.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 MB = 1 million byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i