Fastminne-lydspiller

  Fastminne-lydspiller

  Ta med deg og del musikken

  Ta med deg og del MP3- og WMA-musikken med GoGear SA167 på 512 MB når du er på farten. Overfør musikk og data eller lad opp via høyhastighets USB 2.0. La en venn lytte til låtene ine og koble seg på musikken via den integrerte jack-kontakten på hodetelefonene Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta med deg og del musikken

Med MP3 og WMA

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Taleopptaksfunksjon for opptak av hva som helst, når som helst!

  Taleopptaksfunksjon for opptak av hva som helst, når som helst!

  Taleopptaksfunksjonen gjør om spilleren til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Du bare trykker på innspillingsknappen og snakker inn i den innebygde mikrofonen. Talebeskjeder komprimeres og lagres enten i det innebygde minnet eller på et eksternt minnekort. Taleopptaksfunksjonen gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Denne Philips GoGear-spilleren gir deg det beste innen bærbar musikk. Den er klar når du er det. Den lette og ultrakompakte enheten gir deg uovertruffen lydkvalitet og en virkelig bærbar underholdningsopplevelse mens du er på farten.

 • Equalizer som passer til din musikksmak

  Equalizer som passer til din musikksmak

  GoGear-spillere med equalizer angir automatisk den perfekte tonebalansen for en valgt musikkstil. Enten det er jazz, rock eller pop du hører på, kan du med den forhåndsinnstilte equalizer-innstillingen få perfekt lyd for den musikkstilen.

 • Lytt til opptil 15 timer musikkavspilling

  Lytt til opptil 15 timer musikkavspilling
 • Hodetelefoner med integrert jack for å dele musikk

  Spesialutformede hodetelefoner med integrert jack(kontakt) gjør det mulig for lytteren å koble til en ekstra hodetelefon. To kan nyte den samme musikken samtidig, via sine egne hodetelefoner.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 MB = 1 million byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i