Fastminne-lydspiller

  Fastminne-lydspiller

  Ta med deg og vis frem musikken

  Lytt til MP3- og WMA-musikk på farten med Philips SA1210 med 1 GB*. Hurtig overføring av musikk og data via direkte USB2.0. Nyt musikken på din måte med 4 equalizer-forhåndsinnstillinger, og lytt til musikk hele dagen med ett AAA-batteri. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta med deg og vis frem musikken

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Denne Philips GoGear-spilleren gir deg det beste innen bærbar musikk. Den er klar når du er det. Den lette og ultrakompakte enheten gir deg uovertruffen lydkvalitet og en virkelig bærbar underholdningsopplevelse mens du er på farten.

 • Equalizer som passer til din musikksmak

  Equalizer som passer til din musikksmak

  GoGear-spillere med equalizer angir automatisk den perfekte tonebalansen for en valgt musikkstil. Enten det er jazz, rock eller pop du hører på, kan du med den forhåndsinnstilte equalizer-innstillingen få perfekt lyd for den musikkstilen.

 • USB-masselagring for lagring og oppbevaring av datafiler

  USB-masselagringsenheter er en praktisk måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på. Enhetene kobles til datamaskinen via en USB-kontakt, og det er ikke nødvendig å installere spesialprogramvare (bare Windows 98 og Me trenger drivere). Enheten vises automatisk som en flyttbar stasjon i Windows Utforsker, slik at du kan dra og slippe filer til og fra enheten.

 • Mappegjennomsyn for å finne musikken raskt

  Du har mye musikk, og du vil finne den riktige sangen raskt. Mappegjennomsyn er en rask snarvei til å finne og spille musikken. Organiser musikken din i mapper på PCen. Gi mappene det navnet du vil, du kan bruke navnet på artisten eller albumet. Deretter kan du dra og slippe mappene til enheten i Windows Explorer. Når du lytter til spilleren, kan du zoome til sangene ved å holde nede tasten for neste eller forrige for å bla gjennom navnene ett etter ett. Slipp knappen når du ser mappen du leter etter, og den første sangen spilles av.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i