MP3 video-spiller

  MP3 video-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  La GoGear MP3-videospilleren SA60 fra Philips inspirere deg med en overlegen lydopplevelse takket være FullSound og surround for filmer. Se filmer på den 3,2" HVGA-skjermen. Den intuitive berøringsskjermen gjør navigeringen til en lek. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

med FullSound og avspilling av HD-video

 • Kodekstøtte for FLAC og APE uten tap gir nøyaktig lydkvalitet

  Kodekstøtte for FLAC og APE uten tap gir nøyaktig lydkvalitet

  Gled deg over musikk i et komprimert format uten å miste noe av lydkvaliteten. GoGear støtter formatene FLAC og APE, som er filer som har blitt krympet uten at det påvirker detaljene. Detaljrikdommen og klarheten til den opprinnelige musikkilden opprettholdes, slik at du kan nyte den uansett hvor du er. Bare bruk Philips Songbird-programvaren som er inkludert i GoGear, og dra og slipp FLAC- eller APE-musikkfilene fra datamaskinens musikkbibliotek til GoGear. Overfør tusenvis av sanger, og dans til rytmen av den opprinnelige musikken.

 • 3,2" HVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  3,2" HVGA-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  En stilig 8,1 cm (3,2") widescreen-skjerm på GoGear-spilleren har høy oppløsning for utmerket videokvalitet og skarpe, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en utrolig multimedieopplevelse på farten. På toppen av det hele sørger det naturlige visningsforholdet på 16:9 for at du slipper streker øverst og nederst i bildet, og du unngår også dårligere kvalitet som følge av skalering og endring av bildet for å tilpasse det til en annen skjerm

 • microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  Liten er bra når det kommer til mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnekapasiteten. Med GoGear-spilleren kan du få det beste fra begge verdener bare ved å sette inn et microSD-kort. microSD-kortet vises som en flyttbar stasjon når spilleren er koblet til PCen, slik at det er enkelt å overføre filer. Du laster ganske enkelt det aktuelle innholdet inn på kortet og setter kortet inn i sporet i spilleren. Et 32 GB minnekort kan utvide minnekapasiteten til GoGear-enheten, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for underholdning.

 • FM-radio med 30 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med 30 forvalg for flere musikkvalg

  Med digital FM-radio får du flere musikkalternativer til musikksamlingen på GoGear. Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Du kan forhåndsinnstille opptil 30 radiokanaler og lytte til favorittprogrammene dine hvor som helst.

 • Nyt opptil 20 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 20 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR MP4-videospilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 20 timer med musikk eller 4 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • Berøringsskjermkontroll for jevn og intuitiv navigering

  Berøringsskjermkontroll for jevn og intuitiv navigering

  Føl hvor enkelt og intuitivt det er å kontrollere den bærbare GoGear-spilleren med et lett trykk med fingertuppene. Den intuitive berøringsskjermen gjør navigeringen til en lek, enten du kontrollerer funksjonene for musikkavspilling, blar gjennom samlingen av videoer og bilder eller velger radiokanaler. Alt du trenger å gjøre, er å klikke direkte på skjermen på spilleren for å navigere raskt gjennom menyer og bla gjennom mapper. Det er hva vi kaller fornuftig og enkelt.

 • Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer er en avansert lydteknologi som direkte analyserer hver lydkilde i lydsporet til en film eller et videoklipp for å gjenskape et naturlig lydbilde med lydelementer som er individuelt og nøyaktig lokalisert. De behandlede lydelementene leveres deretter direkte til hvert øre via øretelefonene. Surround for filmer skaper et naturlig akustisk rom basert på det faktiske innholdet i lydsporet. Dermed blir du plassert midt i hendelsene og får en altoppslukende surround-opplevelse – akkurat slik filmens lydtekniker hadde tenkt seg det.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Tekstleser for å vise tekstfiler

  Tekstleser for å vise tekstfiler
Se alle spesifikasjoner
 • Faktisk avspillingstid varierer etter bruk og innstillinger.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i