MP3-spiller

  MP3-spiller

  Mer musikk, uovertruffen lyd

  Den svært kompakte og bærbare Philips GoGear SA018 MP3-spilleren har FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken. Og hvis du vil ha enda flere musikkvalg, har den FM-radio ... og alt finner du i en slank og stilig design i rustfritt stål. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mer musikk, uovertruffen lyd

med FullSound™ og FM-radio

 • Direkte lading fra PCen via USB

  Direkte lading fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Dra og slipp sangene – du trenger ingen programvare

  Dra og slipp sangene – du trenger ingen programvare

  Du kan raskt og enkelt kopiere musikksamlingen din fra PCen til GoGear-spilleren. Bare koble GoGear til PCen mens den er i Windows® Utforsker, velg låtene eller mappene du vil kopiere til spilleren, og dra de valgte filene til musikkmappen til GoGear. Så enkelt er det. Du trenger ikke å installere noe ekstra programvare.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Liten og stilig – som et motetilbehør

  Liten og stilig – som et motetilbehør

  Den stilige designen til GoGear LUXE med en innebygd klemme er utformet for å bæres som et motetilbehør – fest den til vesken eller klærne dine. Du trenger ikke gjennomsøke vesken etter MP3-spilleren lenger. Nå kan du lytte til digital musikk på farten mens du samtidig er moderne og moteriktig.

 • Innebygd klemme for enkel bruk

  Innebygd klemme for enkel bruk
 • Kabinett i børstet, rustfritt stål – robust og stilig

  Kabinett i børstet, rustfritt stål – robust og stilig
 • Shuffle for å blande sangene og bli overrasket hver gang

  En "shuffle-og-spill"-funksjon fjerner alt det kjedsomheten ved å høre musikken spilt i samme rekkefølge hele tiden. Når du har lastet favorittsangene inn på GoGear-spilleren fra musikkbiblioteket, trenger du bare trykke på knappen shuffle. Da spilles låtene av i vilkårlig rekkefølge. Føl deg revitalisert av en annen og unik musikkopplevelse hver gang du slår på GoGear-spilleren når du er på farten.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i