ShoqBox

  ShoqBox

  Lev høylytt

  Gled deg over kraftig lyd fra ShoqBox, en MP3-spiller på størrelse med en hånd og med innebygde høyttalere med XSL Acoustics. Lytt til opptil 500 låter mens du er på farten eller hjemme sammen med venner. Spill høyt! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lev høylytt

MP3-spiller med kraftige høyttalere

 • Innebygde høyttalere med XSL Acoustics for kraftig lyd

  Nyt kraftig lyd og skikkelig bass fra ShoqBox med XSL Acoustics. Lyden av imponerende kvalitet produseres ved å kombinere klar, luftig diskant og mellomtonelyd med en ren og kraftig bass. Nyskapende bruk av høyteknologisk materiale som titanmembran og neodymmagnet gir en lyd som er nesten dobbelt så kraftig som lyden fra tradisjonelle høyttalerdrivere på samme størrelse. Nøyaktig innstilling mellom høyttalerdriveren, liten akustisk arkitektur og kretskobling sikrer fantastisk dynamisk lyd og optimaliserer bassytelsen fra det minste høyttalerkabinettet.

 • Bruk som bærbare høyttalere til alle musikkspillere eller PCer

  Du vil ha dynamisk lyd og kraftig bass fra små høyttalere som gir en enda større lytteopplevelse. ShoqBox inkluderer et par små, men likevel kraftige høyttalere som gir kraftig bass og rik lyd som kan fylle hele rommet. Koble kabelen fra linjeutgangen eller hodetelefonutgangen på lydkilden til linjeinngangen på ShoqBox. Deretter velger du linjeinngangen fra hovedmenyen på ShoqBox. Gjør presentasjoner mer spennende, eller len deg tilbake og nyt den mektige lyden.

 • PlaysForSure* bare med Windows XP

  Det er enkelt å bruke GoGear-enheten med PlaysForSure, som sikrer kompatibilitet med Windows Media Player 10 og Windows XP. Ved å bruke Windows Media Player kan du enkelt styre musikken på den digitale GoGear-spilleren og automatisk synkronisere musikksamlingen på PCen. Du får også tilgang til et bredt produktutvalg på Internett ved å se etter PlaysForSure-logoen i den elektroniske butikken. Den garanterer at musikken du kjøper, vil fungere på GoGear-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • PlaysForSure, Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i