Sportsspiller

  Sportsspiller

  Utformet for bevegelse

  For deg som arbeider hardt og spiller enda hardere, komprimerer PSA235 512 MB* 250 sanger inn i en rund og robust design som er enkel betjene. Du kan lytte til favorittmusikken din mens du trener, og det uten at musikken avbrytes. Du kan også legge til flere sanger med mini-SD-kortsporet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformet for bevegelse

 • Lytt til opptil 15 timer musikkavspilling

  Lytt til opptil 15 timer musikkavspilling
 • Innebygd, snakkende stoppeklokke

  Aktiver den innebygde funksjonen for snakkende stoppeklokke via den strategisk plasserte knappen øverst til venstre på spilleren. Stoppeklokken videreformidler hvor mye tid som har gått, via hodetelefonene. Du trenger ikke en gang å se på spilleren. Den snakkende stoppeklokken kan enten brukes med eller uten musikkavspilling for å holde deg motivert i alle moduser.

 • Intuitiv lett tilgjengelig musikkontroll via de dreibare linsene

  Nyt en problemfri treningsøkt og ha full kontroll over musikken når du er på farten, via spillerens intuitive og lett tilgjengelige dreibare linse. Den dreibare linsen, som er utformet for å holde deg i bevegelse og motivert, gir diskret og enkel tilgang til flere funksjoner på spilleren uten å avbryte treningsøktene. For å få en opplevelse av virkelig lett tilgjengelighet, kan du ganske enkelt gå inn på veiledningsmerkene som er merket med en liten ujevnhet på den dreibare linsen, for praktisk og nøyaktig musikkontroll.

 • Innebygd mini SD-minnespor for minneutvidelse

  Dette spesielle sporet på spilleren aksepterer vanlige SD-kort med Flash-minnestørrelse slik at du kan får ekstra minneplass på spilleren. Få større fleksibilitet takket være økt lagringskapasitet når og hvor som helst.

 • SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket spor.

 • PlaysForSure* bare med Windows XP

  Det er enkelt å bruke GoGear-enheten med PlaysForSure, som sikrer kompatibilitet med Windows Media Player 10 og Windows XP. Ved å bruke Windows Media Player kan du enkelt styre musikken på den digitale GoGear-spilleren og automatisk synkronisere musikksamlingen på PCen. Du får også tilgang til et bredt produktutvalg på Internett ved å se etter PlaysForSure-logoen i den elektroniske butikken. Den garanterer at musikken du kjøper, vil fungere på GoGear-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 MB = 1 million byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • PlaysForSure, Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i