Sportsspiller

  Sportsspiller

  Nyskapning for atleter

  MP3 og FM-radio inntar løpebanen. MP3-spilleren har en solid utførelse – ingen bevegelige deler gir 100 % avbruddsfri lyd mens du driver sport. Nyvinning for idrettsutøvere. MP3 kan bæres på armen eller rundt midjen ved hjelp av beltet med fjernkontroll med fem knapper. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyskapning for atleter

256 MB digital audiospiller

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Equalizer som passer til din musikksmak

  Equalizer som passer til din musikksmak

  GoGear-spillere med equalizer angir automatisk den perfekte tonebalansen for en valgt musikkstil. Enten det er jazz, rock eller pop du hører på, kan du med den forhåndsinnstilte equalizer-innstillingen få perfekt lyd for den musikkstilen.

 • Dynamisk bassforsterking som forsterker de lave tonene elektronisk

  Dynamisk bassforsterking som forsterker de lave tonene elektronisk

  Aktiver dynamisk bassforsterking (DBB) for å forsterke de lave bassfrekvensene elektronisk slik at lydgjengivelsen blir konsistent, spesielt når høyttalervolumet er skrudd ned. Bassen høres imponerende ut hele tiden.

 • Digital FM-tuner med 10 forhåndsinnstillinger

  Digital FM-tuner med 10 forhåndsinnstillinger
 • Digital Media Manager gir enkel mediehåndtering

  Digital Media Manager er programvare fra Philips som du bruker til å overføre musikk-, foto- og videofiler fra en enhet til PCen og omvendt. Programvaren gjenkjenner enheten når den er koblet til PCen. Ved å peke og klikke kan du raskt og enkelt overføre filer mellom PCen og en rekke Philips-enheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i