PicoPix

Lommeprojektor

  PicoPix

  Lommeprojektor

  Projektor i hverdagen

  Denne lille og lette mobilprojektoren er utrolig nyttig i forretningslivet. Den kan enkelt kobles til en bærbar PC eller en mobilenhet som nettbrett eller smarttelefon med USB eller HDMI. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Lommeprojektor

140 lumen, Forretningsutgave PPX3514/EU Finn lignende produkter

Projektor i hverdagen

 • Internt batteri for spilletid på opptil to timer

  PicoPix leveres med et kompakt innebygd, oppladbart batteri som varer lenge. Med én enkelt lading kan du få opptil to timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk. Dette gjør PicoPix til den perfekte lommeprojektoren.

 • LED-teknologi for strålende farger og høy kontrast

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

 • Integrert Office-visning og mediespiller

  Den integrerte MP4-mediespilleren støtter alle vanlige video- og lydformater. Dette gjør lommeprojektoren PicoPix til en enestående enhet. Office-visningen gjør at du kan dele alle felles Office-filer og PDF-filer.

 • Perfekt lommeprojektor som bare veier 270 g

  Vekten på bare 270 g og den slanke designen gjør lommeprojektoren PicoPix lett å ta med seg, både på jobb og privat.

 • Forskjellige tilkoblinger for alle vanlige enheter

  PicoPix-lommeprojektoren har et stort antall tilkoblinger for ulike enheter. USB, HDMI, VGA, komponent, kompositt, SD-/SDHC-spor og en 3,5 mm lydutgang er tilgjengelig for ubegrenset underholdning.

 • Inkludert trebent stativ og forretningsveske

  Inkludert strømforsyning med adapter til EU og Storbritannia, HDMI- og USB-kabel, billader, trebent stativ og forretningsveske

 • SmartEngine med LED-teknologi

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets SmartEngine LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i