Ekstra LCD-skjerm

  Ekstra LCD-skjerm

  Ekstra skjerm til bruk i bilen

  Du dobler underholdningsopplevelsen når du er på farten med Philips PAC132 TFT LCD-skjerm på 7". Det er bare å koble til en bærbar DVD-spiller fra Philips for å dele DVD-filmene og JPEG-bildene. Perfekt for underholdning i bilen, takket være vedlagt Smart bilmontering.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ekstra skjerm til bruk i bilen

Fungerer med bærbare DVD-spillere fra Philips*

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Nyt filmer i 16:9 widescreen-format

  Nyt filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Smart bilmontering for enkel bruk

  Smart bilmontering for enkel bruk

  Hvis du vil nyte underholdning på farten, hvorfor tar du ikke med deg den bærbare DVD-spilleren på reisen? Det enestående bilmonteringssystemet er sikkert og brukervennlig. Det har også en spak for hurtig frigjøring som gjør det enkelt å fjerne spilleren når den ikke er i bruk. Du kan ta med deg den bærbare DVD-spilleren, og la holderen være igjen i bilen.

 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

 • Beskyttende veske

  Lett stoff beskytter de støpte etuiene mot riper.

 • AC/DC-adapter følger med

  Denne bærbare DVD-spilleren leveres med en AC/DC-adapter. Koble adapteren til stikkontakten for å gi strøm til spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i