Heritage Audio

Hi-Fi-komponentanlegg

  Heritage Audio

  Hi-Fi-komponentanlegg

  Lidenskap for lyd

  Nyt Hi-Fi-kvalitetslyd med Hi-Fi-komponentanlegget fra Philips, som har en domediskanthøyttaler i silke. I tillegg forbedrer høyttalerne i elegant tre og kabinettet i aluminium lydkvaliteten, samtidig som presisjon og kontroll opprettholdes. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Heritage Audio Hi-Fi-komponentanlegg

Domediskanthøyttaler i silke, 60 W MCM770/12 Finn lignende produkter

Lidenskap for lyd

Gled deg over Hi-Fi-musikk

 • Domediskanthøyttaler i silke gir krystallklar lyd

  Domediskanthøyttaler i silke gir krystallklar lyd

  Domediskanthøyttaleren har en membran som er laget av silke, et materiale som er overlegent alle andre som brukes i vanlige diskanthøyttalere. Silkematerialet som brukes i diskanthøyttaleren, har overlegne lyddempingsegenskaper, og det myke stoffet sørger for minimal akustisk brytning. Som et resultat er lyden som produseres av en domediskanthøyttaler i silke, jevn, varm og med et bredt spekter.

 • Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Den gullbelagte høyttalerkontakten sikrer bedre overføring av lydsignaler sammenlignet med tradisjonelle klikk-på-plass-kontakter. Den minimerer også tapet av elektriske signaler fra forsterkeren til høyttaleren, noe som resulterer i en lydgjengivelse så nær virkeligheten som mulig.

 • Høyttalere i tre gir ypperlig, naturlig lyd

  Høyttalere i tre gir ypperlig, naturlig lyd

  Naturen gir oss det beste. Ikke minst når det gjelder tre. Tre innehar akustiske egenskaper som gjør at det er unikt perfekt til å bruke til lydutstyr og instrumenter. Det er med god grunn at fine musikkinstrumenter som pianoer og fioliner er laget av tre – det er den samme grunnen som at disse høyttalerne også sitter i et trekabinett. Nyt en fyldig og realistisk lydopplevelse fra disse høyttalerne i trekabinett.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Kabinett i aluminium for flott utseende og utførelse

  Kabinett i aluminium for flott utseende og utførelse

  Aluminium er lett og tåler miljøer med høye temperaturer, de gir styrke og stivhet i tillegg til god korrosjonsmotstand.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Eksklusiv design og stativ

  Eksklusiv design og stativ

  Mikrosystemet leveres med et firebens stativ. Det kan forebygge forvrengning av lydfrekvenser som kommer av vibrering, overoppheting og elektromagnetiske forstyrrelser generert fra forsterkeren og CD-skuffen. Resultatet blir en stabil og enestående god lydgjengivelse.

 • Loudness for bass- og diskantøkning

  Det er vanskelig å høre høye og lave frekvenser i lydspekteret – særlig ved lavt volum. Ved å aktivere loudness-funksjonen forsterkes bassen og diskanten slik at du kan nyte en mer balansert lydoppfatning.

 • 60 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 60 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i