Hi-Fi mikrosystem

  Hi-Fi mikrosystem

  Fjernkontroller MP3-musikk fra PCen

  Gled deg over friheten til å styre MP3-musikken fra PCen, og nyt lyden fra de kraftige, dynamiske høyttalerne til MCM530. Med USB PC-link for direkteoverføring (streaming) av MP3-musikk og MAX-lyd, vil musikkelskere sette pris på denne komplette lydløsningen Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fjernkontroller MP3-musikk fra PCen

 • Spill MP3-musikk i 50 timer fra 5 CDer

  Spill MP3-musikk i 50 timer fra 5 CDer

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk. Med en skuff for fem CDer kan du spille 50 timer med musikk. MP3 har blitt standard lydkomprimeringsformat og sørger for rask og enkel overføring av lydfiler.

 • MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lyd for umiddelbar kraft

  MAX-lydteknologi gir en umiddelbar forsterking av bassen, maksimerer volumytelsen og gir en imponerende lydopplevelse med bare ett trykk. De avanserte elektroniske kretsene kalibrerer de eksisterende lyd- og voluminnstillingene, og forsterker umiddelbart bass og volum til maksimalt nivå uten forvrengning. Både lydspekteret og volumet blir merkbart forsterket med en potent lydforsterking som gjør at musikken kommer til sin rett.

 • Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd

  Toveis bassrefleks-høyttalersystem for kraftig lyd
 • USB PC-link gjør PCen om til en enorm MP3-jukeboks

  Med USB PC-link kan du spille av MP3-musikk gjennom de kraftige høyttalerne på et Philips-lydanlegg i stedet for PC-høyttalerne. Ved å koble PCen direkte til lydanlegget med en USB-kabel kan du overføre MP3-musikken direkte til lydanlegget og dermed gjøre om PCen til en "MP3-jukeboks". Kontrollknappene og fjernkontrollen på lydanlegget gir enkel navigering og kontroll med MP3-musikken som er lagret i MusicMatch-spillelisten. I tillegg kan du se sangtittelen og hvor lenge du har spilt, på skjermen på lydanlegget.

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • 150 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 150 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i