Trådløst Hi-Fi mikrosystem

  Trådløst Hi-Fi mikrosystem

  Sett musikken fri

  Nyt musikk akkurat slik du ønsker, på den kraftige MCi300! Sett i gang og stream musikk fra PCen din, spill av CDer eller plug and play musikk fra USB-enheter. For en helt ny verden av musikkmuligheter trenger du ganske enkelt bare å bruke Internett-radio.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett musikken fri

Hør på all musikken i alle husets rom – trådløst

 • Alfanumerisk søk med fjernkontroll

  Alfanumerisk søk med fjernkontroll

  Med den alfanumeriske søkefunksjonen på nummertastaturet på fjernkontrollen kan du umiddelbart finne favorittartisten, -sporet eller -albumet. Trykk på Search (Søk) på fjernkontrollen, og skriv deretter inn de første bokstavene eller tallene i navnet på sporet, artisten eller albumet. Det tar deg til oppføringen som stemmer best med det du har skrevet. Du trenger ikke lenger kaste bort tid på å bla gjennom hele samlingen eller spillelisten linje for linje.

 • Hør på Internett-radio

  Hør på Internett-radio

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Ett av de mest populære formatene er MP3. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en bakkeradiostasjon eller et bakkenettverk, mens andre er rene Internett-radiostasjoner. Det vil si at de er uavhengige og bare kringkaster på World Wide Web. Med Internett-radio kan du glede deg over tilgang til elektroniske radiostasjoner fra hvor som helst i verden, og du kan lytte til mange forskjellige sjangere, få nyhets-, sports- og underholdningsoppdateringer, eller du kan koble deg til favoritt- eller nisjestasjoner fra Andorra til Østerrike.

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Frigjør hele musikksamlingen fra PCen, og spill den av gjennom den trådløse Streamium-musikkstasjonen. UPnP-koblingen gjør at du kan koble til alle universelle Plug & Play-aktiverte enheter for å motta eller overføre musikk. Med Streamium får du tilgang til musikksamlingen på PCen, i tillegg til at du kan velge og søke i den. Bare bruk fjernkontrollen for å velge og spille av sanger gjennom Streamium. Hør på favorittmusikken trådløst og problemfritt.

 • Trådløs streaming mellom senteret, stasjonen(e) og PCen

  Trådløs streaming mellom senteret, stasjonen(e) og PCen

  Med et Wi-Fi-nettverk kan du høre på favorittsangene dine mens de uavbrutt streames fra musikkbiblioteket på PCen til det trådløse Streamium-musikksenteret eller til stasjonen(e), eller fra Streamium-senteret direkte til stasjonen(e). Enten lydsamlingen din er lagret på Streamium eller PCen, så kan du fylle hele hjemmet ditt med samme sang eller spille forskjellige sanger i hvert rom – valget er ditt. Det er ingen ledninger, kabler eller problemer. Gled deg over friheten til å høre på alle lydfilene dine hvor som helst i huset.

 • Toveis bassreflekshøyttaler

  Toveis bassreflekshøyttaler
 • Bla gjennom samlingen etter album, artist, sjanger og spor

  Last opp musikksamlingen på den innebygde harddisken på det trådløse Streamium mikro-Hi-Fi-anlegget eller på PCen for å ha glede av alle sangene, når som helst. Systemet har tilgang til musikkinnholdet gjennom Windows Media Player (WMP) via den innebygde UPnP-serveren. Du kan deretter bruke systemet til å bla gjennom alt musikkinnholdet etter album, artist, sjanger eller spor, så enkelt som bare det.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i