Mikro audiosystem

  Mikro audiosystem

  Gjør drømmen til virkelighet.

  Ledende innen mikrosystemer, med trådløs bredbåndstilkobling til Internett samt MP3-avspilling.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gjør drømmen til virkelighet.

 • wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Trådløs PC-link til MP3- og mp3PRO-musikkfiler på PCen

  Hvis du allerede har en samling av digitale musikkfiler på PCen, er det ingen grunn til å kaste dem eller gjøre jobben om igjen! Mikroanlegget ditt blir en del av hjemmenettverket og kobles til både Internett og PC-linken via gateway-ruteren. Ved å trykke på PC-linkknappen på anlegget får du øyeblikkelig tilgang til musikkfilene på harddisken. Og enda bedre: Du kan spille dem via mikroanleggets effektive, klare, kraftige, patenterte wOOx-høyttalere!

 • Hold Streamium-mikroanlegget oppdatert

  Hold MCi250 oppdatert. Bruk ganske enkelt Internett-tilkoblingen til å laste ned og installere programvareoppdateringer for spennende nye tjenester og produktfunksjoner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i