1
Fidelio

Philips Fidelio

Hodetelefoner med Lightning-kontakt

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  Hodetelefoner med Lightning-kontakt

  Høyoppløselig lyd

  M2L-hodetelefonene gir iOS-enheten din Fidelios høyoppløselige signaturlyd. Takket være en Lightning-kontakt og innebygd DAC er det ingen forvrengning eller krysstale. Få glede av enestående detaljert lyd overalt, med stil. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høyoppløselig lyd

M2L-hodetelefonene gir iOS-enheten din Fidelios høyoppløselige signaturlyd. Takket være en Lightning-kontakt og innebygd DAC er det ingen forvrengning eller krysstale. Få glede av enestående detaljert lyd overalt, med stil. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fidelio Hodetelefoner med Lightning-kontakt

Elementer på 40 mm / lukket bakside, Hodetelefoner, Deluxe-puter med mykt skum, Sammenleggbare M2L/00 Finn lignende produkter

Høyoppløselig lyd

 • Optimalisert Lightning™-kontakt for iOS-enheter

  Optimalisert Lightning™-kontakt for iOS-enheter

  Philips Fidelio M2L har en Lightning™-kontakt som sender et digitalt signal direkte til hodetelefonene. Et digitalt signal bidrar til å redusere krysstale og forbedrer stereoseparasjonen.

 • Få glede av lyd med høy oppløsning på iOS-enheter

  Få glede av lyd med høy oppløsning på iOS-enheter

  Philips Fidelio M2L lar deg streame 24-biters høyoppløselig lydformat på 48 kHz fra iOS-enheten din via Lightning-kontakten. M2L gir deg den ultimate lydopplevelsen og får frem detaljene akkurat slik artisten ville ønsket.

 • Integrert DAC og forsterker for høyoppløselig musikk overalt

  Integrert DAC og forsterker for høyoppløselig musikk overalt

  En digital til analog omformer (DAC) er integrert i Philips Fidelio M2L og gjør at du kan få glede av den høyoppløselige musikken din når som helst og overalt. Det er ikke nødvendig å ta med seg ekstrautstyr når du er på farten.

 • Optimaliserte 40 mm neodymelementer for ren, autentisk lyd

  Optimaliserte 40 mm neodymelementer for ren, autentisk lyd

  Alle høyttalerdriverne er forsiktig håndplukket, justert og testet før de har blitt satt sammen for å gi den mest naturlige og balanserte lyden. Driverne på 40 mm benytter seg av kraftige neodymmagneter for å gi ekte høykvalitetslyd i en bred, dynamisk rekkevidde. Selv de minste lydene blir reprodusert.

 • Akustisk forsegling for å holde lyd inne, støy ute

  Akustisk forsegling for å holde lyd inne, støy ute

  Fidelio-hodetelefonene har en akustisk forsegling som er en spesielt utformet båndlås som er innebygd i det indre kammeret. Den eliminerer unødig lydlekkasje og bevarer lyddetaljene. Ikke bare får du fantastisk bassutvidelse, men også oppslukende nytelse av alle detaljer i musikken, uten forstyrrelser fra omgivelsene.

 • Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Hodetelefonenes akustiske arkitektur med lukket bakside har et bassreflekssystem som består av øredeksler med strategisk plasserte luftekanaler. Disse regulerer lufttrykket i det indre kammeret, slik at membranen har et kontrollert miljø for optimal akustisk respons. I kombinasjon med den akustiske forseglingen gir det alle de naturlige lyddetaljene og presis og dynamisk bass, uten at du mister den klare lyden.

 • Frekvenssvar som er justert etter preferansene til kresne lyttere

  Frekvenssvar som er justert etter preferansene til kresne lyttere

  Omfattende undersøkelser ble utført i samarbeid med kresne musikkelskere for å få innsikt i lyttepreferansene deres – for eksempel hva slags optimal balansering av lydkarakteristikker de foretrekker. Lydteknikerne våre finjusterte deretter Fidelio M2L for å ta høyde for alle de små detaljene som påvirker hvordan lyttere oppfatter lyden, for eksempel hvordan øret reflekterer lyd og resonerer som respons. Som et resultat er M2L-hodetelefonene utviklet for å reprodusere lyden slik at den er så tro mot originalen som mulig – også med moderne opptaksstiler.

 • Deluxe-skumputer med minne for ergonomisk passform

  Deluxe-skumputer med minne for ergonomisk passform

  Materialene som brukes i Fidelio M2L er nøye utvalgt for å sikre langvarig brukskomfort og forbedret lydgjengivelse. Øreputer med minneskum og materiale som puster, fordeler trykk og varmeoppbygging, slik at Fidelio M2L-hodetelefonene føles fantastiske og har fantastisk lyd.

 • Aluminium og sydd kvalitetslær for fremragende utseende og følelse

  Aluminium og sydd kvalitetslær for fremragende utseende og følelse

 • Faux-semsket veske som beskytter hodetelefonene på en elegant måte

  Faux-semsket veske som beskytter hodetelefonene på en elegant måte

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i