1
Fidelio

Philips Fidelio

Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

  -{discount-percentage}%
  • KA

  Philips Fidelio

  Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

  Trådløs Hi-Fi-nytelse. Uansett hvor du er.

  Enten du er hjemme eller på farten, får du høydefinisjonslyd og sømløs Bluetooth®-tilkobling med Fidelio M2BT. NFC-teknologien gir deg trådløs paring med én berøring, og med de intuitive kontrollene kan du enkelt veksle mellom musikk og telefonsamtaler. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs Hi-Fi-nytelse. Uansett hvor du er.

Enten du er hjemme eller på farten, får du høydefinisjonslyd og sømløs Bluetooth®-tilkobling med Fidelio M2BT. NFC-teknologien gir deg trådløs paring med én berøring, og med de intuitive kontrollene kan du enkelt veksle mellom musikk og telefonsamtaler. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fidelio Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

Lyd med høy oppløsning, Hodetelefoner, Deluxe-puter med mykt skum, NFC M2BTBK/00 Finn lignende produkter

Trådløs Hi-Fi-nytelse. Uansett hvor du er.

 • Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning gir den beste lydytelsen og reproduserer originale masteropptak fra studio mer nøyaktig enn 16 bit / 44,1 kHz CD-formater. Den kompromissløse kvaliteten gjør lyd med høy oppløsning til det beste valget for deg som er glad i musikk. Fidelio-hodetelefoner oppfyller de strenge standardene som kreves for lyd med høy oppløsningskvalitet. Selv om du lytter til musikksamlingen din som har lyd med høy oppløsning, eller fra en mer tradisjonell musikkilde, hjelper Fidelio-hodetelefonene deg å få mer ut av musikken.

 • Optimaliserte 40 mm neodymelementer for ren, autentisk lyd

  Optimaliserte 40 mm neodymelementer for ren, autentisk lyd

  Alle høyttalerdriverne er forsiktig håndplukket, justert og testet før de har blitt satt sammen for å gi den mest naturlige og balanserte lyden. Driverne på 40 mm benytter seg av kraftige neodymmagneter for å gi ekte høykvalitetslyd i en bred, dynamisk rekkevidde. Selv de minste lydene blir reprodusert.

 • Akustisk forsegling for å holde lyd inne, støy ute

  Akustisk forsegling for å holde lyd inne, støy ute

  Fidelio-hodetelefonene har en akustisk forsegling som er en spesielt utformet båndlås som er innebygd i det indre kammeret. Den eliminerer unødig lydlekkasje og bevarer lyddetaljene. Ikke bare får du fantastisk bassutvidelse, men også oppslukende nytelse av alle detaljer i musikken, uten forstyrrelser fra omgivelsene.

 • Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Hodetelefonenes akustiske arkitektur med lukket bakside har et bassreflekssystem som består av øredeksler med strategisk plasserte luftekanaler. Disse regulerer lufttrykket i det indre kammeret, slik at membranen har et kontrollert miljø for optimal akustisk respons. I kombinasjon med den akustiske forseglingen gir det alle de naturlige lyddetaljene og presis og dynamisk bass, uten at du mister den klare lyden.

 • Øredekselknapper for intuitiv styring av musikk og samtaler

  Øredekselknapper for intuitiv styring av musikk og samtaler

  Intuitive knapper praktisk plassert på øredekselet gjør det enkelt å bytte mellom musikk og samtaler. Du kan bytte spor, spille av og pause musikken og starte og avslutte samtaler og justere volumet – alt lett for hånden.

 • Deluxe-skumputer med minne for ergonomisk passform

  Deluxe-skumputer med minne for ergonomisk passform

  Materialene som brukes i Fidelio M2BT er nøye utvalgt for å sikre langvarig brukskomfort og forbedret lydgjengivelse. Øreputer med materiale som puster og minnefunksjon fordeler trykk og varmeoppbygging, slik at Fidelio M1-hodetelefonene føles fantastisk og gir fantastisk lyd.

 • Hodebånd med ribbevevde fibre for fleksibel styrke

  Hodebånd med ribbevevde fibre for fleksibel styrke

  Hodetelefonenes ytre hodebånd er laget av forsterkede fibre med unik ribbevevning for å gi perfekt balanse mellom fleksibilitet, styrke og holdbarhet.

 • 1 meter USB-ladekabel for opplading

  1 meter USB-ladekabel for opplading

  1 meter USB-ladekabel for lading

 • Lydkabel på 1,2 meter som kan brukes når du går tom for batteri

  Lydkabel på 1,2 meter som kan brukes når du går tom for batteri

  Den inkluderte 1,2 meter avtakbare lydkabelen gjør at hodetelefoner kan kobles direkte til enheter, slik at du kan spille av musikk selv om hodetelefonbatteriet er tomt.

 • Bluetooth® 4.0-kompatibilitet for fremragende lydoverganger

  Avansert Bluetooth® 4.0-teknologi for en fantastisk musikkopplevelse med høykvalitetslyd

 • Doble innebygde mikrofoner fjerner støy fra omgivelsene og gir dermed bedre samtalekvalitet

  M2BT-hodetelefonene er utstyrt med to mikrofoner – én for tale og én som måler støy fra omgivelsene – lyden justeres automatisk for optimal samtalekvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i