Digitalt AV-mottakersystem

  Digitalt AV-mottakersystem

  Total neddykking i filmer og musikk

  Har du tenkt å gjøre om DVD-spilleren, DVD-opptakeren eller til og med den gamle videospilleren til et fullstendig hjemmekinoanlegg? Bare sett dem sammen med dette stilige digitale mottakersystemet, så får du mye mer ut av både filmer og musikk.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Total neddykking i filmer og musikk

 • Flerkanals SACD for fullstendig fordypning i musikken

  Flerkanals SACD for fullstendig fordypning i musikken

  Støtte for flerkanals SACD. Denne nye generasjonen musikkformat gir deg ultrahøy kvalitet på musikkreproduksjon, 5.1-flerkanals surround-lyd og full bakover og forover kompatibilitet med CD.

 • Innebygd FM/MW-tuner

  Innebygd FM/MW-tuner
 • Avansert Class D Amplifier™ for kompakt og kraftig lyd

  Når deg gjelder perfekt lyd, finnes det ikke rom for forvrengning. Digitale forsterkere genererer mye mindre varme enn standard analoge forsterkere, noe som gir rom for mindre kabinetter. Philips Class D Amplifiers™ gir dramatisk forbedret lydkvalitet over de digitale forsterkerne som brukes av konkurrentene siden de er utformet for å kontrollere og redusere EMI (Electro Magnetic Interference). I tillegg bruker Class D Amplifiers™ en lukket sløyfe-design som undertrykker forvrengning og tap av lydkvalitet. Det generelle resultatet er forbedret lydytelse fra en mye mindre pakke.

 • DTS 5.1 Dolby Digital Pro Logic II full surroundlyd

  En innebygd DTS- og Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene med lydinformasjon for å gi en surround-lydopplevelse, en naturlig atmosfære og en følelse av dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Dome diskanthøyttalere, god SACD-lyd for høye frekv.

  Dome diskanthøyttalere forbedrer SACD-lyd ved de høyeste frekvensene ved å ta opp hver nyanse og modulasjon i lyden ved hjelp av en ekstremt lett og stiv membran laget av LEXAR. Dette gjør at diskanthøyttalerne gir bedre gjengivelse av høyere frekvenser. Den spesielle koniske formen på reflektorplaten sikrer en bedre spredning av de høyere frekvensene. Resultatet er forbløffende klare og skarpe høye toner og generelt mer balansert lydoppfatning.

 • Brukervennlige fargekodede høyttalerkontakter

  Fargekodede kontakter gjør det enkelt og brukervennlig å koble høyttalerne og subwooferen til senterenheten på hjemmeunderholdningssystemet. Det er bare å koble kontaktene til de matchende fargene på baksiden av senterenheten.

 • Digitale koaksiale og optiske innganger

  Digitale koaksiale og optiske innganger gir høykvalitets digitale lydinngangskontakter på mottakeren. Du kan digitalt overføre Dolby Digital, MPEG2, PCM og dts fra AV-utstyret til mottakeren ved hjelp av én enkelt kabel.

 • 6-kanalers analog inngang for direkte tilkobling

  6-kanalers analog inngang på mottakeren gir deg mulighet til å koble deg direkte til en analog utgang på flerkanals DVD/SACD-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i