Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Fullstendig kinolydopplevelse

  Dette kompakte, digitale hjemmeunderholdningssystemet spiller så godt som alle plater i høykvalitets Dolby- eller dts-surround-lyd. Du kan slappe av og nyte en fullstendig kinoopplevelse hjemme hos deg selv.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fullstendig kinolydopplevelse

 • DTS Digital Surround for flerkanals surroundlyd

  DTS Digital Surround for flerkanals surroundlyd

  DTS gir overlegen surround-lyd til DVD-filmene dine.

 • Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Fargekodede kontakter gjør det enkelt og brukervennlig å koble høyttalerne og subwooferen til senterenheten på hjemmeunderholdningssystemet. Det er bare å koble kontaktene til de matchende fargene på baksiden av senterenheten.

 • Dolby Digital for filmer eller konserter i full surround-lyd

  Dolby Digital og DTS, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Dolby Pro Logic II for surround-lyd fra stereokilder

  Dolby Pro Logic II er en avansert matrisedekoder som henter fem kanaler surround-lyd, inkludert to fulltone surroundkanaler, fra alle stereokilder.

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Musikk: CD, CD-R/RW og MP3-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

 • Bilde-CD (JPEG) med musikkavspilling (MP3)

  Bilde-CD er en CD-R- eller CD-RW-plate som du kan lagre MP3-filer og digitale bilder på. Når du setter inn en bilde-CD i DVD-spilleren, får du frem en skjermmeny som viser JPEG- og/eller MP3-filene på platen. Du bare velger musikken og bildefilene du vil kose deg med, og trykker på Play eller OK. Du kan se på bildene på TVen samtidig som musikken spiller.

 • Enkel installering for å klargjøre det komplette hjemmeunderholdningssystemet

  Philips leverer en hurtigstartveiledning for å hjelpe deg med den første installeringen av systemet. Den har en enkel fremgangsmåte med klare og tydelige fargeillustrasjoner som leder deg gjennom de grunnleggende trinnene ved tilkobling og hvordan du får bilde og lyd. Disse grunnleggende trinnene beskrives klart og tydelig på én side, som du finner i esken. Installeringen bør dermed gå fort og smertefritt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i