1

RCH25

LED-lampe som kan dimmes, med ladedokking

    -{discount-percentage}%

    RCH25

    LED-lampe som kan dimmes, med ladedokking

    Kontroller lyset med fingertuppene

    Philips RCH25, som er utstyrt med LED av høy kvalitet, er en kraftig trådløs lykt. Med smart dimming kan du enkelt justere lysmengden mellom 500 og 50 lumen. Dette er en allsidig arbeidslampe som er svært motstandsdyktig mot vann og støt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kontroller lyset med fingertuppene

Philips RCH25, som er utstyrt med LED av høy kvalitet, er en kraftig trådløs lykt. Med smart dimming kan du enkelt justere lysmengden mellom 500 og 50 lumen. Dette er en allsidig arbeidslampe som er svært motstandsdyktig mot vann og støt. Se alle fordeler

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Vedlikeholdsprodukter og tilbehør
RCH25

RCH25

LED-lampe som kan dimmes, med ladedokking

Total:

RCH25 LED-lampe som kan dimmes, med ladedokking

Lampe på 500 lumen / 5 W, Støt- og vannbestandig, Batterilevetid: 3, 5 t (dempet: 10 t), Lumileds-LED av høy kvalitet LPL63X1 Finn lignende produkter

Kontroller lyset med fingertuppene

Dimmbar trådløs arbeidslampe med ladedokking

Overvinn mørket med et sterkt, naturlig lys

Philips RCH25 er utstyrt med Lumileds-LED av høy kvalitet. Det gir den et klarere og hvitere lys enn lignende lamper på markedet. Boost-modusen gir deg en kraftig lysstråle på 500 lumen, slik at du kan se alle detaljer. Hvis du vil bruke lampen frakoblet i en lengre periode, kan du dimme lyset for å forlenge batteriets levetid. Med en redusert lumeneffekt på 50 får du fortsatt et lys av høy kvalitet i opptil ti timer. Det naturlige lyset på 6000 K er også mer behagelig for øynene, slik at de ikke blir overanstrengt når du jobber.

Smart dimming for å justere lys mellom 500 og 50 lumen

Forskjellige jobber krever ulike mengder lys. Juster enkelt lysmengden mellom 500 og 50 lumen på Philips RCH25 med den smarte dimmefunksjonen. Så hvis omgivelseslyset endrer seg, eller hvis det er for mye gjenskinn eller du bare vil forlenge batterilevetiden, kan du raskt og enkelt justere lysstyrken slik at den passer til jobbens behov. Hvorfor er det smart? Fordi den husker den siste innstillingen. Så hvis du fortsetter med en lignende jobb, kan du starte med akkurat riktig lysmengde.

Uovertruffen LED-spotlampe på 300 lumen

RCH25 er utstyrt med den kraftigste spotlampen på markedet sammenlignet med lignende håndholdte verkstedslamper. Med et klart, hvitt lys på opptil 300 lumen kan du se selv de minste detaljer mens du jobber.

120° bred lysstråle som lyser opp hele arbeidsområdet

Philips RCH25 har en bred lysstråle på 120 grader, noe som er perfekt for å lyse opp arbeidsområdet foran deg. Du kan enkelt se hva du gjør med det kraftige lyset som spres jevnt over et stort område.

Avansert batteri med lang levetid

Den oppladbare RCH25 LED-inspeksjonslampen har avansert batteriteknologi. I Eco-modus varer batteriet i opptil ti timer, noe som er vesentlig lenger enn lignende modeller på markedet. Du kan også lade den helt opp på mindre enn tre og en halv time. Så dette er en LED-inspeksjonslampe som kommer til å vare i lang tid, og som raskt kan tas i bruk.

Indikatoren viser hvor lenge batteriet kommer til å vare

Ikke bekymre deg for at lyset forsvinner når du trenger det som mest. Philips RCH25-inspeksjonslamper har en indikator for batterilevetid på forsiden. Dette forteller deg nøyaktig når det er på tide å lade opp batteriet igjen.

Føl deg trygg med en lyskilde som nesten er uknuselig

Philips RCH25 er en gummibelagt verkstedslampe med et behagelig og sikkert grep. Men vi vet at du fort kan miste verktøyet ditt. Med en IK09-klassifisering for støtbestandighet (som er fem ganger bedre enn IK07-klassifiseringen til sammenlignbare produkter), kan du trygt bruke verkstedslampen. Lampen har gjennomgått tester for støtbestandighet og er blitt sluppet ned fra en høyde på 1,5 m (omtrent fra skulderhøyde) på alle seks kanter, totalt 25 ganger. Den robuste RCH25 overlever enkelt et slikt fall uten å gå i stykker, noe de fleste vanlige lamper ikke gjør.

Vannbestandig mot sprut og nedsenkning i vann

Lampen er utformet for å tåle tøffe forhold, så du kan bruke Philips RCH25-inspeksjonslamper til forskjellige aktiviteter både innendørs og utendørs. Med en IP68-klassifisering for vannbestandighet fortsetter enheten å jobbe, selv om den utsettes for sprut eller senkes ned i vann over en lengre periode. De fleste sammenlignbare verkstedslamper har kun en IP54-klassifisering. Denne beskytter bare mot svake vannstråler som regn.

Dokkingstasjon for effektiv lading av batteriet

En praktisk dokkingstasjon følger med Philips RCH25. Denne lader ikke bare batteriet ditt raskt og effektivt (raskere enn de fleste USB-kontakter). Den er også kompatibel med RCH5S, slik at du kan bruke én dokkingstasjon til å lade flere lamper og spare tid på arbeidsplassen.

Nyttig 180° roterende lampe som sprer lysstrålen

Takket være en 180° roterende lampe på sokkelen kan du enkelt justere retningen på lysstrålen, avhengig av dine behov.

Robuste innebygde magneter gjør at du kan bruke den håndfritt

Noen ganger trenger du begge hendene for å få jobben gjort. Med en robust, innebygd magnet på sokkelen og en annen på lampens bakside kan du enkelt feste enheten til en metallenhet. Sammen med den 180° roterende lampen gir dette deg god fleksibilitet når du jobber.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i