PC-produkter, nettbrett og telefoner

Voice Tracer

Reportersett

  Voice Tracer

  Reportersett

  Notering på sitt beste

  Med reportersettet kan du enkelt ta opp taler, forelesninger, presentasjoner eller korte møter. Digital Voice Tracer, zoommikrofon som kan klikkes på, og fjernkontrollen gjør denne pakken til det komplette verktøyet for en rekke forskjellige opptaksbehov. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Voice Tracer Reportersett

4 GB, 572 timer opptakstid LFH0885/00 Finn lignende produkter

Notering på sitt beste

Ta opp intervjuer og taler

 • Zoommikrofon som kan klikkes på for avstandsopptak

  Den nyskapende enveismikrofonen med zoom kan ta opp stemmer som er langt borte, og den undertrykker omgivelseslyder samtidig.

 • Praktisk betjening med fjernkontroll

  Fjernkontrollen er den mest praktiske måten å starte og stoppe opptaket på, angi indeksmerking eller åpne opp en ny opptaksfil for atskilte kapitler.

 • Ukomprimert PCM-stereoopptak for CD-lignende lydkvalitet

  Velg blant flere opptaksmodi, fra ukomprimert PCM-stereoopptak for CD-lignende kvalitet, to stereomodi inkludert SHQ og HQ, eller tre monaural-modi inkludert SP, LP og SLP for utvidet opptakstid.

 • Justerbar mikrofonfølsomhet for bedre lydkvalitet

  Signal-til-støy-forholdet (S/N) for mikrofonen med høy følsomhet er mye bedre enn for standardmikrofoner. Opptaksfølsomheten er høyere (plukker opp mer av talesignalet) uten at det går ut over lydkvaliteten.

 • Ekstra stort bakbelyst display for en rask oversikt

  Med det store grafiske displayet kan du raskt vise all viktig filinformasjon takket være det bakbelyste displayet, selv med dårlige lysforhold.

 • Stereomikrofon for jakkeslaget og øretelefoner følger med

  Et lett stereohodesett utformet for komfort ved langvarig bruk og en rundtvirkende stereomikrofon til jakkeslaget følger med Voice Tracer. Den høye mottaksfølsomheten til mikrofonen gir utmerket opptakskvalitet, samtidig som stereohodesettet gir kraftig lyd.

 • Organiser filene raskt og enkelt med fire mapper

  Den digitale opptakeren VoiceTracer støtter opptil 99 opptak i hver av de fire tilgjengelige mappene, slik at du kan organisere filene på en rask og enkel måte.

 • Ekstra stor fronthøyttaler for krystallklar taleavspilling

  Siden store høyttalerdrivere har mer kapasitet til å lage lyd, blir lydopplevelsen fyldigere og kraftigere.

 • USB-masselagringsenhet sikrer maksimal kompatibilitet

  Voice Tracer er en nyttig måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på som en USB-masselagringsenhet. Voice Tracer kan kobles til en datamaskin ved hjelp av en USB-kontakt og installasjon av spesiell programvare er ikke nødvendig. Voice Tracer vises automatisk som en ekstern stasjon, og det gjør at du enkelt kan dra og slippe filer til og fra enheten.

 • Indikatoren for visuelt opptaksnivå viser stemmenivået

  Indikatoren for visuelt opptaksnivå gir klar tilbakemelding på stemmenivået, slik at du kan kontrollere at du hele tiden tar opp under optimale forhold.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i