PC-produkter, nettbrett og telefoner

Digital Voice Tracer

  Digital Voice Tracer

  Notering på sitt beste

  Digital Voice Tracer 860 demonstrerer hva form og funksjon handler om. Kombiner avanserte opptaksfunksjoner med underholdningsegenskaper og en ergonomisk, førsteklasses design, så har du Digital Voice Tracer 860. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital Voice Tracer

2 GB, 284 timer opptakstid LFH0860/00 Finn lignende produkter

Notering på sitt beste

Funksjonalitet og moro med en lett design

 • Taleaktivert opptak for håndfrie notater

  Taleaktivert opptak er en nyttig funksjon for håndfrie opptak. Når dette er aktivert, starter opptaket automatisk når du begynner å snakke. Opptakene stopper automatisk når du slutter å snakke, og starter automatisk igjen når du begynner å snakke igjen.

 • Justerbar mikrofonfølsomhet for bedre lydkvalitet

  Signal-til-støy-forholdet (S/N) for mikrofonen med høy følsomhet er mye bedre enn for standardmikrofoner. Opptaksfølsomheten er høyere (plukker opp mer av talesignalet) uten at det går ut over lydkvaliteten.

 • Stereomikrofon for jakkeslaget og øretelefoner følger med

  Et lett stereohodesett utformet for komfort ved langvarig bruk og en rundtvirkende stereomikrofon til jakkeslaget følger med Voice Tracer. Den høye mottaksfølsomheten til mikrofonen gir utmerket opptakskvalitet, samtidig som stereohodesettet gir kraftig lyd.

 • Ekstra stort bakbelyst display for en rask oversikt

  Med det store grafiske displayet kan du raskt vise all viktig filinformasjon takket være det bakbelyste displayet, selv med dårlige lysforhold.

 • Øyeblikkelig ettrykksopptak – fra av til opptaksmodus

  Trykk på og hold nede opptaksknappen et øyeblikk for å slå på Digital Voice Tracer og starte opptaket umiddelbart.

 • Organiser filene raskt og enkelt med fire mapper

  Den digitale opptakeren VoiceTracer støtter opptil 99 opptak i hver av de fire tilgjengelige mappene, slik at du kan organisere filene på en rask og enkel måte.

 • Overfører raskt opptak og data via høyhastighets USB 2.0

  Takket være den raske dataoverføringen til en Hi-Speed 2.0 USB-tilkobling er overføring av opptak til PCen opptil 40 ganger raskere sammenlignet med den originale USB-standarden.

 • Nyt musikkavspilling av MP3 og WMA

  Lagre musikksamlingen og nedlastede sanger på Digital Voice Tracer. Avspilling av WMA- og MP3-musikkformatet støttes.

 • Ekstra stor fronthøyttaler for krystallklar taleavspilling

  Siden store høyttalerdrivere har mer kapasitet til å lage lyd, blir lydopplevelsen fyldigere og kraftigere.

 • Fem opptaksmodi for opptak i det anvendelige MP3-formatet

  Velg blant flere opptaksmodi, fra to stereomodi med høy kvalitet inkludert SHQ og HQ, eller tre monaural-modi inkludert SP, LP og SLP for utvidet opptakstid.

 • Lett og ergonomisk design

  Den er liten og lett – du merker nesten ikke at du har den med deg. Putt den i lommen eller vesken og ta den med over alt. Det holdbare kabinettet og den attraktive, ergonomiske designen gjør at du vil ta den med deg over alt.

 • USB-masselagringsenhet sikrer maksimal kompatibilitet

  Voice Tracer er en nyttig måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på som en USB-masselagringsenhet. Voice Tracer kan kobles til en datamaskin ved hjelp av en USB-kontakt og installasjon av spesiell programvare er ikke nødvendig. Voice Tracer vises automatisk som en ekstern stasjon, og det gjør at du enkelt kan dra og slippe filer til og fra enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i