PC-produkter, nettbrett og telefoner

Digital Voice Tracer

  Digital Voice Tracer

  La stemmen arbeide

  Med Digital Voice Tracer kan du diktere dokumenter og notater mens du er på farten. Tilbake på kontoret kobler du ganske enkelt opptakeren til PCen, overfører filen og lar Dragon NaturallySpeaking automatisk transkribere diktatet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital Voice Tracer

Utgave med talegjenkjenning LFH0660/10 Finn lignende produkter

La stemmen arbeide

Med mobil diktering og talegjenkjenning

 • Sammen med Dragon NaturallySpeaking 10 DVR-utgave

  Sammen med Dragon NaturallySpeaking 10 DVR-utgave

  Dragon NaturallySpeaking 10 er her, og verdens bestselgende talegjenkjenningssystem blir bare bedre og bedre. Det har fått mer enn 175 priser for nøyaktighet og brukervennlighet, og er den ubestridte lederen innen talegjenkjenningsprogramvare. Dragon NaturallySpeaking er raskere og mer nøyaktig enn noen gang og gir opptil 20 % mer nøyaktige resultater enn versjon 9. De transkriberte ordene vises på skjermen dobbelt så raskt som før.

 • Lett og bærbar design

  Så liten og lett at du knapt kommer til å merke at du har den med deg. Legg den i lommen eller vesken, og ta den med overalt. Det holdbare kabinettet og den attraktive, ergonomiske designen gjør at du vil ta den med deg over alt. Digital Voice Tracer er Nuance-sertifisert og har bestått alle testene med Dragon NaturallySpeaking.

 • Ekstra stort bakbelyst display for en rask oversikt

  Med det store grafiske displayet kan du raskt vise all viktig filinformasjon takket være det bakbelyste displayet, selv med dårlige lysforhold.

 • Øyeblikkelig ettrykksopptak – fra av til opptaksmodus

  Trykk på og hold nede opptaksknappen et øyeblikk for å slå på Digital Voice Tracer og starte opptaket umiddelbart.

 • Taleaktivert opptak for håndfrie notater

  Taleaktivert opptak er en nyttig funksjon for håndfrie opptak. Når dette er aktivert, starter opptaket automatisk når du begynner å snakke. Opptakene stopper automatisk når du slutter å snakke, og starter automatisk igjen når du begynner å snakke igjen.

 • Ekstra stor fronthøyttaler for krystallklar taleavspilling

  Siden store høyttalerdrivere har mer kapasitet til å lage lyd, blir lydopplevelsen fyldigere og kraftigere.

 • Overfører raskt opptak og data via høyhastighets USB 2.0

  Takket være den raske dataoverføringen til en Hi-Speed 2.0 USB-tilkobling er overføring av opptak til PCen opptil 40 ganger raskere sammenlignet med den originale USB-standarden.

 • USB-masselagringsenhet sikrer maksimal kompatibilitet

  Voice Tracer er en nyttig måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på som en USB-masselagringsenhet. Voice Tracer kan kobles til en datamaskin ved hjelp av en USB-kontakt og installasjon av spesiell programvare er ikke nødvendig. Voice Tracer vises automatisk som en ekstern stasjon, og det gjør at du enkelt kan dra og slippe filer til og fra enheten.

 • Stereomikrofon for jakkeslaget og øretelefoner følger med

  Et lett stereohodesett utformet for komfort ved langvarig bruk og en rundtvirkende stereomikrofon til jakkeslaget følger med Voice Tracer. Den høye mottaksfølsomheten til mikrofonen gir utmerket opptakskvalitet, samtidig som stereohodesettet gir kraftig lyd.

 • Transkriber dikteringsfilene dine automatisk

  Fleksiblitet er en nødvendighet for en travel yrkesutøver som forflytter seg mellom kunder, hjemmet og kontoret. Med Digital Voice Tracer kan du diktere dokumenter og notater på farten. Når du er tilbake på kontoret, trenger du bare å koble opptakeren til PCen, overføre filen, og la Dragon NaturallySpeaking DVR-utgaven transkribere diktatet automatisk. Du trenger ikke å bruke manuell transkribering – slik at du sparer både tid og penger! Dragon NaturallySpeaking gir ytelsen som yrkesutøvere på farten krever.

 • Mer nøyaktig enn noen gang og leverer opptil 99 % nøyaktighet

  Dragon NaturallySpeaking 10 er mer nøyaktig enn å skrive på tastatur og gjør aldri stavefeil. Opprett dokumenter tre ganger raskere enn det de fleste personer skriver på tastatur, med 99 % nøyaktighet. Perfekt for yrkesutøvere og avanserte PC-brukere.

 • Opprett dokumenter tre ganger raskere enn de fleste mennesker kan skrive på tastatur

  De fleste personer sier over 120 ord per minutt, men skriver færre enn 40 ord per minutt på tastatur. Tenk om du kunne opprette dokumenter tre ganger raskere med Dragon NaturallySpeaking ganske enkelt ved å snakke?

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i