Digitalt videokamera

  Digitalt videokamera

  Film det, del det og ha det på deg

  Lev og fang et øyeblikk med det stilige, kompakte og digitale videokameraet Key019 med 128 MB minne. Ta opptil 25 minutter med MPEG4-video eller opptil 200 bilder med 2,0 megapiksler, og hør på MP3-musikk. Du kan dele minnene med andre på vanlige PCer med direkte USB. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Film det, del det og ha det på deg

MPEG4-videokamera + bilder + MP3

 • Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Enheter med direkte USB kan plugges direkte til USB-porten på PCen uten en eneste kabel. Datamaskinen gjenkjenner automatisk enheten som en flyttbar USB-masselagringsenhet (Windows 98 krever ekstra drivere) som du kan bruke til å dra og slippe filer mellom datamaskinen og enheten via Windows Utforsker (eller Apple-mapper). Fyll opp enheten med musikk og data og du er klar.

 • Direkte batterilading via USB direct

  Direkte batterilading via USB direct

  Direkte batterilading via USB er svært praktisk når enheten må lades. Du slipper å tenke på ladere og kabler. Enheten plugges inn og lades opp direkte på PCen.

 • Ekstern batteripakke gir timevis med underholdning

  Den eksterne batteripakken er en liten, stilig batteripakke som du fester på spilleren, og som gir ekstra lyttetid for deg som nyter musikk mens du er på farten. Batteripakken bruker standard alkaliske batterier som tilfører spilleren strøm. Resultatet er enda flere timer med underholdning.

 • Microdisplay-søker lar deg ramme inn, knipse og spille av

  Microdisplay-søker kombinerer det siste innen LCD-teknologi med høypresisjonsoptikk slik at du kan ramme inn motivene under fotografering eller videoopptak samt spille dem av fortløpende. Den lille skjermen til microdisplay-søkeren forstørres av en liten linse. Søkeren passer derfor perfekt til små enheter med stor avspillingskapasitet.

 • 5-knappers fjernkontroll for enkel kontroll over musikken

  Med Philips' 5-knappers fjernkontroll med ledning har du hele tiden avspillingskontrollene for hånden. Fjernkontrollen kobles til enheten via en kompaktplugg og har en standard hodesettkontakt slik at du raskt og enkelt kan skifte hodesett.

 • Ta opp opptil 25 minutter med MPEG4-video med høy kvalitet

  Med MPEG4-videoopptak kan du spille inn video i svært komprimert MPEG4-format. Det reduserer størrelsen på videofilene uten at lyd- eller bildekvaliteten forringes. Videoopptaket komprimeres til MPGE4-formatet i sanntid og lagres på enheten. Deretter kan du overføre MPEG4-filene til en PC slik at du kan se på eller redigere dem.

 • USB-masselagring for lagring og oppbevaring av datafiler

  USB-masselagringsenheter er en praktisk måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på. Enhetene kobles til datamaskinen via en USB-kontakt, og det er ikke nødvendig å installere spesialprogramvare (bare Windows 98 og Me trenger drivere). Enheten vises automatisk som en flyttbar stasjon i Windows Utforsker, slik at du kan dra og slippe filer til og fra enheten.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 MB = 1 million byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Lagringskapasiteten er basert på bilder med 4 megapiksler.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i