Digitalkamera

  Digitalkamera

  Knips, del og ha det på

  Fotografer alle anledninger med det lille, lekre digitale kameraet, Key008 128 MB, du kan bære på deg. Ta 1600 bilder med VGA-kvalitet, og del dine minner med andre via direkte USB på PCen. Ha det på deg når du er på farten og fang øyeblikkene og følelsene Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Knips, del og ha det på

128 MB, VGA digitalt kamera

 • Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Enheter med direkte USB kan plugges direkte til USB-porten på PCen uten en eneste kabel. Datamaskinen gjenkjenner automatisk enheten som en flyttbar USB-masselagringsenhet (Windows 98 krever ekstra drivere) som du kan bruke til å dra og slippe filer mellom datamaskinen og enheten via Windows Utforsker (eller Apple-mapper). Fyll opp enheten med musikk og data og du er klar.

 • Direkte batterilading via USB direct

  Direkte batterilading via USB direct

  Direkte batterilading via USB er svært praktisk når enheten må lades. Du slipper å tenke på ladere og kabler. Enheten plugges inn og lades opp direkte på PCen.

 • USB-masselagring for lagring og oppbevaring av datafiler

  USB-masselagringsenheter er en praktisk måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på. Enhetene kobles til datamaskinen via en USB-kontakt, og det er ikke nødvendig å installere spesialprogramvare (bare Windows 98 og Me trenger drivere). Enheten vises automatisk som en flyttbar stasjon i Windows Utforsker, slik at du kan dra og slippe filer til og fra enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i