Fastminne-lydspiller

  Fastminne-lydspiller

  Bærbar MP3

  Nøkkelen til utrolig underholdning. Ta på deg og vis frem den lille, lekre 128 MB Key005, og lytt til den beste MP3-/WMA-musikken mens du er på farten. Overfør musikk og data, eller lad opp direkte via USB. Den er 100 % støtsikker! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar MP3

Opptil fire timer med musikk

 • Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler!

  Enheter med direkte USB kan plugges direkte til USB-porten på PCen uten en eneste kabel. Datamaskinen gjenkjenner automatisk enheten som en flyttbar USB-masselagringsenhet (Windows 98 krever ekstra drivere) som du kan bruke til å dra og slippe filer mellom datamaskinen og enheten via Windows Utforsker (eller Apple-mapper). Fyll opp enheten med musikk og data og du er klar.

 • Direkte batterilading via USB direct

  Direkte batterilading via USB direct

  Direkte batterilading via USB er svært praktisk når enheten må lades. Du slipper å tenke på ladere og kabler. Enheten plugges inn og lades opp direkte på PCen.

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Ekstern batteripakke gir timevis med underholdning

  Den eksterne batteripakken er en liten, stilig batteripakke som du fester på spilleren, og som gir ekstra lyttetid for deg som nyter musikk mens du er på farten. Batteripakken bruker standard alkaliske batterier som tilfører spilleren strøm. Resultatet er enda flere timer med underholdning.

 • 5-knappers fjernkontroll for enkel kontroll over musikken

  Med Philips' 5-knappers fjernkontroll med ledning har du hele tiden avspillingskontrollene for hånden. Fjernkontrollen kobles til enheten via en kompaktplugg og har en standard hodesettkontakt slik at du raskt og enkelt kan skifte hodesett.

 • USB-masselagring for lagring og oppbevaring av datafiler

  USB-masselagringsenheter er en praktisk måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på. Enhetene kobles til datamaskinen via en USB-kontakt, og det er ikke nødvendig å installere spesialprogramvare (bare Windows 98 og Me trenger drivere). Enheten vises automatisk som en flyttbar stasjon i Windows Utforsker, slik at du kan dra og slippe filer til og fra enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i