Personlig hygiene
Sonicare

Philips Sonicare

AirFloss Ultra – Rengjør mellom tennene på 60 sek

  Philips Sonicare

  AirFloss Ultra – Rengjør mellom tennene på 60 sek

  Enklere og raskere enn vanlig tanntråd

  Like viktig som å pusse tennene er det å gjøre ordentlig rent mellom dem. Faktum er at mellom 20-40 % av tannflatene befinner seg mellom tennene. Mange opplever at det er vanskelig å rengjøre med tanntråd, og dermed unnlater man helt enkelt å gjøre det. Den unike teknologien i AirFloss Ultra presser mikrodråper av luft og vann eller munnskyll mellom tennene med høyt trykk noe som rengjør og fjerner plakk veldig effektivt. AirFloss Ultra er klinisk bevist å være like effektivt som tanntråd, men mer tidseffektivt og enklere å bruke – dermed er det enkelt å skape en sunn vane. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare AirFloss Ultra – Rengjør mellom tennene på 60 sek

med ett munnstykke HX8331/01 Finn lignende produkter

Enklere og raskere enn vanlig tanntråd

Utformet for de som ikke bruker tanntråd regelmessig

 • Fjerner opptil 99,9 % plakk***

  Fjerner opptil 99,9 % plakk***

  Philips Sonicare AirFloss Ultra er klinisk bevist å forbedre tannhelsen like mye som tanntråd.*En stor del av tannflatene er faktisk mellom tennene. Til tross for at vi vet at rengjøring mellom tennene er veldig viktig for å få friske tenner og frisk ånde, er det relativt få som regelmessig rengjør med tanntråd. AirFloss Ultra er like effektivt som tanntråd, men betydelig enklere og raskere. Du får friskere tannkjøtt i løpet av bare to uker.

 • Unik luft- og mikrodråpeteknikk

  Unik luft- og mikrodråpeteknikk

  De klinisk beviste resultatene er mulige takket være luft- og mikrodråpeteknikken som rengjør mellom tennene like effektivt som tanntråd.

 • En enkel måte å skape gode vaner på

  En enkel måte å skape gode vaner på

  Rengjøring mellom tennene er svært viktig for generell tannhelse. Med AirFloss kan du rengjøre grundigere mellom tennene på en enkel måte, slik at du kan skape gode vaner.

 • Klinisk bevist å være like effektivt som tanntråd for tannkjøttet**

  Klinisk bevist å være like effektivt som tanntråd for tannkjøttet**

  Philips Sonicare AirFloss Ultra er klinisk bevist å være like bra for tannkjøttet som tanntråd.** Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker.

 • Tar bare 60 sekunder – pek, trykk og rengjør!

  Tar bare 60 sekunder – pek, trykk og rengjør!

  Med AirFloss Ultra tar det under 60 sekunder å rengjøre hele munnen. Velg hvor mange sprut du vil ha (én, to eller tre), og hold inne aktiveringsknappen for fortløpende automatiske sprut, eller trykk på og slipp knappen for å kontrollere sprutfrekvensen manuelt.

 • Ren og frisk munn med munnskyllevann

  Ren og frisk munn med munnskyllevann

  Bruk med munnskyllevann for å få en frisk munn uten mikrober.

 • Bidrar til å forhindre hull mellom tennene

  Bidrar til å forhindre hull mellom tennene

  Ved forsiktig å sprute vekk plakk som ikke ble fjernet under tannpussen, bidrar Philips Sonicare AirFloss Ultra til å forhindre at det oppstår hull mellom tennene.

 • Munnstykke med høy ytelse

  Munnstykke med høy ytelse

  Det nye AirFloss Ultra-munnstykket med høy ytelse forsterker teknologien med luft og små dråper, slik at det rengjør mer effektivt enn noensinne.

 • Tilpassede innstillinger for tre sprut

  Tilpassede innstillinger for tre sprut

  AirFloss Ultras kraftige sprutfunksjon kan tilpasses slik du liker det, med én, to eller tre sprut for hver gang du trykker på aktiveringsknappen.

Se alle spesifikasjoner
 • *når det gjelder pasienter med mild til moderat tannkjøttbetennelse som bruker en manuell tannbørste og antimikrobielt munnskyllevann. AirFloss er utformet for de som ikke bruker tanntråd regelmessig, for å hjelpe dem med å rengjøre mellom tennene hver dag. Se Vanlige spørsmål under fanen Brukerstøtte for å få mer informasjon.
 • **I en laboratoriestudie kan faktiske resultater i munnen variere.
 • eller pengene tilbake

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i