Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

  Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

  Den ultimate kinoopplevelsen

  Dette hjemmeunderholdningssystemet er resultatet av et kunstnerisk presisjonsarbeid som gir deg en uovertruffen film- og lydopplevelse. Systemets strømlinjeformede design er tilpasset enhver flatskjerm-TV og passer perfekt inn i interiøret ettersom det er trådløst og kan monteres på veggen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den ultimate kinoopplevelsen

Med utmerket lydkvalitet

 • HDMI-utgang for digital høydefinisjonsvideo og digital lyd

  HDMI-utgang for digital høydefinisjonsvideo og digital lyd

  HDMI er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalerslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI.

 • Trådløse bakre høyttalere gir færre ledningsstrekk over rommet

  Trådløse bakre høyttalere gir færre ledningsstrekk over rommet

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • Neodym bånddiskanthøyttalere for krystallklar lyd

  Neodym bånddiskanthøyttalere for krystallklar lyd

  Nyt naturlig og krystallklar lydkvalitet uten sidestykke med neodymdiskanthøyttalere med lyd i alle retninger. Topolssystemet sender ut høye lydfrekvenser i et komplett 360-graders mønster som gir et veldig "åpent" og bredt lydspekter for klare toner. Dette forbedrer surround-opplevelsen i flerkanalssystemet enda mer. Forskjellen blir svært tydelig når du spiller Super Audio-CDer hvor klarheten i musikken er av spesielt høy kvalitet.

 • Flerkanals SACD for fullstendig fordypning i musikken

  Flerkanals SACD for fullstendig fordypning i musikken

  Støtte for flerkanals SACD. Denne nye generasjonen musikkformat gir deg ultrahøy kvalitet på musikkreproduksjon, 5.1-flerkanals surround-lyd og full bakover og forover kompatibilitet med CD.

 • Slank og fleksibel design med valgfri veggmontering

  Slank og fleksibel design med valgfri veggmontering
 • Ultratynne flate panelhøyttalere som passer til interiøret

  Ultratynne flate panelhøyttalere som passer til interiøret
 • 6.1 Dolby Digital EX kinolignende surroundlyd

  Dolby Digital EX-dekoding er en ny teknologi som gir en ekstra følelse av dimensjoner og detaljer og en mer intens lyd i den allerede fantastiske lydopplevelsen med Dolby Digital 5.1-kanalslyd. Den ekstra surround-kanalen gir en enda bedre følelse av å ha lyden rundt deg på alle kanter.

 • Videooppskalering for forbedret oppløsning på opptil 1080i

  Med videooppskalering kan du øke oppløsningen til SD-videosignaler (Standard Definition) som DVDen bruker, til HD (High Definition), slik at du vil kunne se mange flere detaljer i et skarpere, mer virkelighetsnært bilde. Det ferdige HD-bildet kan vises på en HD-skjerm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i