5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Lidenskap for lyd

  Nyt den originale hjemmekinoopplevelsen fra Philips, uansett hvor du er i rommet. 360Sound-høyttalerne er designet med lyddrivere foran og på sidene, slik at rommet fylles jevnt med surroundlyd, akkurat som på kino. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lidenskap for lyd

Surroundlyd fra alle vinkler, akkurat som på kino

 • 360Sound fyller rommet med lyd fra alle vinkler

  360Sound fyller rommet med lyd fra alle vinkler

  360Sound, som er svært forskjellig fra vanlige 5.1-hjemmekinoanlegg, er designet på en unik måte med tre drivere i hver satellitthøyttaler – en foran og to på siden, som er vinklet for å gi deg førsteklasses lyd. I tillegg til prinsippet med dipoler bruker Philips en eiendomsbeskyttet algoritme for å forbedre den omfavnende lydeffekten. 360Sound, som er bygd med førsteklasses akustiske komponenter som soft dome-diskanthøyttalere, produserer glimrende lyd fra alle vinkler – noe som gir deg en ekte kinoopplevelse i ditt eget hjem.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Perfekt akustikk med autokalibrering som synkroniserer høyttalerne

  Perfekt akustikk med autokalibrering som synkroniserer høyttalerne

  Nå er det enkelt å justere det nye hjemmekinoanlegget fra Philips for å få en optimal lydopplevelse. Med et enkelt knappetrykk på fjernkontrollen starter du den intelligente og forhåndslastede lydkalibreringsprogramvaren, som sender ut testsignaler til høyttalerne. Disse signalene fanges opp og analyseres av mikrofonen for autokalibrering slik at de nødvendige justeringene kan gjøres, samtidig som avstanden mellom høyttalerne, lytteposisjoner, lydsignalenes lydstyrke og forsinkelsesrespons fra hver høyttaler tas i betraktning. På 60 sekunder er lydopplevelsen i rommet forbedret og optimalisert.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Innebygd WiFi med Net TV slik at du kan nyte medier og Video-on-Demand

  Innebygd WiFi med Net TV slik at du kan nyte medier og Video-on-Demand

  Takket være innebygd WiFi kan du enkelt koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket, slik at du kan oppleve et stort utvalg av populære elektroniske tjenester med Net TV når du vil. Med Net TV kan du oppleve noen av de beste webområdene som tilbyr filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold som er tilpasset TV-skjermen din. Du kan også leie eller kjøpe SD- og HD-filmer, TV-programmer og musikk fra sofaen i løpet av minutter via Net TVs Video-on-Demand-tjenester.

 • Dokkingstasjon er inkludert for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Dokkingstasjon er inkludert for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Bruk dokkingstasjonen til iPod og iPhone, og gled deg over musikk fra iPod-en og iPhone-en på hjemmekinoanlegget.

 • Fungerer sømløst med flervisning på Philips Cinema 21:9-TV

  Fungerer sømløst med flervisning på Philips Cinema 21:9-TV

  Fungerer sømløst med flervisningsfunksjonen på Philips Cinema 21:9-TVen, slik at du kan holde deg oppdatert mens du ser på TV. Ved å åpne flere vinduer samtidig kan du se på hjemmekinoinnholdet sammen med TV-innholdet på en klar skjerm. Et vindu med Internett-tjenester som Net TV kan også åpnes ved siden av TVen. Den lille skjermen kan enkelt bytte plass med hovedaktiviteten din, slik at du beholder kontrollen.

 • Ikoniske og kompakte høyttalere forbedrer hjemmemiljøet

  Ikoniske og kompakte høyttalere forbedrer hjemmemiljøet
 • Passer perfekt med en Cinema 21:9-TV i presisjonssvart aluminium

  Forsterk hjemmekinoopplevelsen med den matchende Cinema 21:9-TVen i presisjonssvart aluminium fra Philips. Med denne unike kombinasjonen blir hver kveld som en premierekveld. Denne spektakulære TVen spiller av filmer i 21:9-format – slik filmer egentlig skal sees – og kinoopplevelsen blir forsterket med den svært brede TVen med Perfect Pixel HD-maskin og LED Pro. Få mer informasjon om denne perfekte kombinasjonen i dag!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i