Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-hjemmekino

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-hjemmekino

  Imponerende klarhet i alle lyddetaljer

  Oppdag Crystal Clear Sound med det nye SoundHub-hjemmekinoanlegget HTS9221 fra Philips. Diskanthøyttalerne i titan leverer svært klare lyddetaljer. Gled deg over at lyden i favorittfilmene og favorittmusikken er slik den er ment å være. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundHub 2.1-hjemmekino

3D Blu-ray, Diskanthøyttalere i titan HTS9221/12 Finn lignende produkter

Imponerende klarhet i alle lyddetaljer

Opptatt av lyd

 • Diskanthøyttalere i titan for uforvrengt lyd med uovertruffen klarhet

  Diskanthøyttalere i titan for uforvrengt lyd med uovertruffen klarhet

  Diskanthøyttalerne som er utviklet i samarbeid og utformet i titan, er svært harde og lette for å garantere lyd uten forvrengning. Den utrolige motstandsdyktigheten mot forvrengning og gjenklang over hele lydfrekvensområdet garanterer suveren klarhet i alle lyddetaljene.

 • Førsteklasses forsterkere i klasse D som ivaretar alle lyddetaljer

  Førsteklasses forsterkere i klasse D som ivaretar alle lyddetaljer

  De førsteklasses forsterkerne i klasse D fra Philips er designet for å ivareta den originale lydkilden for å gi mer nøyaktige lydsignaler, og på den måten sørge for at de akustiske detaljene i musikk og filmer leveres akkurat slik artisten eller regissøren mente at de skulle oppleves.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Innebygd dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Innebygd dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  En innebygd dokkingstasjon for iPod/iPhone gjør at du kan spille av filmer, musikk og bilder fra iPod/iPhone. I tillegg kan du lade og kontrollere iPod/iPhone og søke gjennom innholdet på TV-skjermen – alt via fjernkontrollen til hjemmekinoanlegget. Du kvitter deg med tungvinte ledninger og tilkoblinger, og den integrerte dokkingstasjonen gir deg bærbar underholdning i hjemmet – så lett som bare det.

 • Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Philips-hjemmekinoanlegg med Smart TV gir deg en rekke forbedrede funksjoner, inkludert Net TV, DLNA og MyRemote. Net TV gir et bredt utvalg av elektronisk informasjon og underholdning til TVen din. Bare velg Net TV på hjemmemenyen og begynn å søke etter tjenester, for eksempel butikker for video-on-demand* for å få de nyeste utgivelsene i HD og reprise-TV. Med DLNA får du tilgang til bilder, musikk og filmer som er lagret på PCen, mens du sitter i sofaen. Finner du ikke fjernkontrollen? Da kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere hjemmekinoanlegget via appen MyRemote fra Philips.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Unike høyttalere med synlig diskanthøyttaler for uforstyrret lyd

  Unike høyttalere med synlig diskanthøyttaler for uforstyrret lyd

  Unike høyttalere utformet med synlige diskanthøyttalere for maksimal spredning og åpenhet i lyden.

 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Takket være innebygd WiFi kan du enkelt koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket, slik at du kan oppleve et stort utvalg av populære Internett-tjenester. Du kan oppleve noen av de beste webområdene som tilbyr filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold som er tilpasset TV-skjermen din.

 • Crystal Clear Sound for klar og detaljert lyd

  Crystal Clear Sound for klar og detaljert lyd

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • Livsstilsdesign i børstet aluminium og glass av høy kvalitet

  Livsstilsdesign i børstet aluminium og glass av høy kvalitet
Se alle spesifikasjoner
 • Hjemmekinoanlegget passer også til alle andre Philips-TVer.
 • Hvis du vil kontrollere om Video on Demand er tilgjengelig der du bor, kan du gå til www.philips.com/blu-ray.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i