2.1-hjemmekino

  2.1-hjemmekino

  Krystallklar lyd for filmer og musikk

  Det nye SoundHub-hjemmekinoanlegget HTS7201 fra Philips med 3D-Blu-ray gir deg svært klar lyd og en oppslukende surroundlydopplevelse. Nyt hver eneste lyddetalj i favorittfilmene og favorittmusikken. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2.1-hjemmekino

3D Blu-ray, klart for iPod/iPhone HTS7201/12 Finn lignende produkter

Krystallklar lyd for filmer og musikk

Opptatt av lyd

 • Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft Dome diskanthøyttalere gjengir klart høye og mellomtonefrekvenser som forbedrer den generelle lydklarheten fra høyttalerne.

 • Førsteklasses forsterkere i klasse D som ivaretar alle lyddetaljer

  Førsteklasses forsterkere i klasse D som ivaretar alle lyddetaljer

  De førsteklasses forsterkerne i klasse D fra Philips er designet for å ivareta den originale lydkilden for å gi mer nøyaktige lydsignaler, og på den måten sørge for at de akustiske detaljene i musikk og filmer leveres akkurat slik artisten eller regissøren mente at de skulle oppleves.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Philips-hjemmekinoanlegg med Smart TV gir deg en rekke forbedrede funksjoner, inkludert Net TV, DLNA og MyRemote. Net TV gir et bredt utvalg av elektronisk informasjon og underholdning til TVen din. Bare velg Net TV på hjemmemenyen og begynn å søke etter tjenester, for eksempel butikker for video-on-demand* for å få de nyeste utgivelsene i HD og reprise-TV. Med DLNA får du tilgang til bilder, musikk og filmer som er lagret på PCen, mens du sitter i sofaen. Finner du ikke fjernkontrollen? Da kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere hjemmekinoanlegget via appen MyRemote fra Philips.

 • Crystal Clear Sound for klar og detaljert lyd

  Crystal Clear Sound for klar og detaljert lyd

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • WiFi-klar for enkel tilgang til all underholdningen

  WiFi-klar for enkel tilgang til all underholdningen
Se alle spesifikasjoner
 • Hjemmekinoanlegget passer også til alle andre Philips-TVer.
 • Hvis du vil kontrollere om Video on Demand er tilgjengelig der du bor, kan du gå til www.philips.com/blu-ray.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i