Hjemmekinoanlegg med DVD-opptaker

  DVD Rewritable

  Hjemmekinoanlegg med DVD-opptaker

  Se, hør og spill inn alt

  Spill inn dine favoritt-TV-programmer med digital kvalitet, og spill av alle filmformater, inkludert DivX, med full surround-lyd på dette komplette og unike hjemmekinoanlegget med DVD-opptaker.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se, hør og spill inn alt

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd DTS- og Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • RGB på SCART-enkelttilkobling for høykvalitetsvideo

  RGB på SCART-enkelttilkobling for høykvalitetsvideo

  RGB på SCART er en kabeltilkobling som gir høy videokvalitet

 • Koble til det digitale videokameraet med i.LINK

  i.LINK, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, er en verdensomfattende standard for tilkobling av digitale videoenheter, som brukes på vanlige digitale enheter som DV- og D8-videokameraer samt på PCer. Den er praktisk fordi den overfører alle lyd- og videosignaler i samme kabel. Med i.LINK digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Musikk: CD, CD-R/RW og MP3-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

 • Bilder (JPEG) i lysbildefremvisning med musikk

  Gjør det morsomt å dele bilder med familie og venner! Kjør en lysbildefremvisning med musikk i bakgrunnen. Dette Philips-produktet støtter samtidig avspilling av JPEG-bilder og MP3-musikk. Pass på at filene til lysbildefremvisningen med musikk er lagret på det samme mediet. Velg favoritt-MP3-musikken din, og start en lysbildefremvisning av JPEG-bilder.

 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i