Hjemmekinoanlegg

  Hjemmekinoanlegg

  Lidenskap for lyd

  Kos deg med kinolignende surround-lyd fra flere kanaler uten høyttalere og ledninger overalt. Philips SoundBar gir deg et fullstendig hjemmekinoanlegg, inkludert avspilling av DVD, i én enkelt enhet. Gjør filmkvelden uforglemmelig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lidenskap for lyd

Flott surroundlyd fra superslank SoundBar

 • Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

  Dolby Virtual-høyttaler for realistisk surroundlyd

  Dolby Virtual-høyttalere er en sofistikert lydvirtualiseringsteknologi som produserer fyldig og oppslukende surround-lyd fra et tohøyttalersystem. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. DVD-avspillingen forbedres ved å utvide 2-kanalmiljøet. Når det kombineres med Dolby Pro Logic II-behandling, gjøres alle stereokilder med høy kvalitet til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Superslanke høyttalere for realistisk surroundlyd

  Superslanke høyttalere for realistisk surroundlyd

  Superslanke høyttalere gir en uovertruffen surroundlyd i en slank og elegant design. Silkemyke dome-diskanthøyttalere med et kraftig innebygd neodymmagnetsystem fanger perfekt opp frekvenser for mellomtoner og høye toner uten at detaljer i filmer eller musikk går tapt. Resultatet er en ekstremt klar og virkelighetstro lyd, akkurat slik artisten tenkte seg det.

 • Skarpere HD-bilder med HDMI 1080p

  Skarpere HD-bilder med HDMI 1080p

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i Standard Definition kan nå nytes i ekte High Definition. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Dra nytte av allsidigheten til dette hjemmekinoanlegget som du kan plassere hvor som helst. Anlegget ser fantastisk ut og fungerer kompromissløst enten du setter det på TV-stativet, på et bord eller monterer det på veggen. For en gangs skyld har du muligheten til å ha kontroll på hvordan hjemmet ditt ser ut uten å ofre en fantastisk hjemmekinoopplevelse.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, tilbehør og elektronisk forbrukerutstyr. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, en økning på 12 Mbps fra vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Fest denne dokkingstasjonen til hjemmekinosystemet, så kan du nyte musikken, videoene og bildene fra iPod og iPhone. Dokkingstasjonen selges som valgfritt tilbehør.

 • SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

  SoundBar-design passer til en flat-TV på 81 cm (32") eller mer

  SoundBar-hjemmekinohøyttaleren tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 81 cm (32") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • 400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Trådløs subwoofer for utrolig bass uten ledningene

  Trådløs subwoofer for utrolig bass uten ledningene
 • Superslank SoundBar-design med flate panelhøyttalere

  Superslank SoundBar-design med flate panelhøyttalere
 • Avspilling av DVDer og CDer for å nyte filmer og musikk

  Avspilling av DVDer og CDer for å nyte filmer og musikk
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i