2.1-hjemmekino

  2.1-hjemmekino

  Flott klarhet for filmer og musikk

  Nyt hver eneste lyddetalj i favorittfilmene og favorittmusikken med det kompakte hjemmekinoanlegget HTS3271 fra Philips. Mineralbaserte høyttalermembraner er innebygd i høyttalerne og gir svært klare lyddetaljer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2.1-hjemmekino

3D Blu-ray, klart for iPod/iPhone HTS3271/12 Finn lignende produkter

Flott klarhet for filmer og musikk

Lidenskap for lyd

 • Klasse D-forsterker for dynamisk og klar lyd

  Klasse D-forsterker for dynamisk og klar lyd

  Klasse D-forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert forbedret lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Philips-hjemmekinoanlegg med Smart TV gir deg en rekke forbedrede funksjoner, inkludert Net TV, DLNA og MyRemote. Net TV gir et bredt utvalg av elektronisk informasjon og underholdning til TVen din. Bare velg Net TV på hjemmemenyen og begynn å søke etter tjenester, for eksempel butikker for video-on-demand* for å få de nyeste utgivelsene i HD og reprise-TV. Med DLNA får du tilgang til bilder, musikk og filmer som er lagret på PCen, mens du sitter i sofaen. Finner du ikke fjernkontrollen? Da kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere hjemmekinoanlegget via appen MyRemote fra Philips.

 • Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn gjør at du enkelt kan spille av musikken din direkte fra en iPod/iPhone/iPad, MP3-spiller eller bærbar PC via en enkel tilkobling til hjemmekinoanlegget. Det er bare å koble lydenheten til lyd inn-kontakten og nyte musikken med den overlegne lydkvaliteten til Philips-hjemmekinoanlegget.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, TVer osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • Mineralbaserte høyttalermembraner for ekstra klarhet

  Mineralbaserte høyttalermembraner for ekstra klarhet
 • 400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Kompakt design som passer sammen med flat-TVen

  Kompakt design som passer sammen med flat-TVen
Se alle spesifikasjoner
 • Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.philips.com/blu-ray

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i