Soundbar-høyttaler

  Soundbar-høyttaler

  Enestående stemmeklarhet fra 3.1 lydkanaler

  Oppgrader TV-en din, og få forbedret stemmeklarhet og virtuell surroundlyd som gir en bedre filmopplevelse. Du kan glede deg over høy lydkvalitet og sømløs avspilling med de foretrukne musikkappene dine med denne Google Cast-aktiverte soundbar-høyttaleren. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

3.1-kanals trådløs subwoofer, Google Cast og Spotify Connect, Bluetooth og NFC, Én HDMI-inngang og HDMI ARC-utgang HTL5160B/12 Finn lignende produkter

Enestående stemmeklarhet fra 3.1 lydkanaler

med Google Cast og Spotify Connect

 • Dedikert senterhøyttaler for overlegen stemmeklarhet

  Dedikert senterhøyttaler for overlegen stemmeklarhet

  En senterhøyttaler som er spesielt dedikert til talefrekvenser, fester tale til midt på skjermen. Dette gir forbedret taleplassering og klarhet, slik at du blir mer oppslukt av filmer.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth®-enheter enkelt med ettrykks NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en enhet med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på enheten, starte Bluetooth®-paring og begynne å streame musikk.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Toveis høyttaler for å oppnå beste mulige klarhet og dynamisk rekkevidde

  Toveis høyttaler for å oppnå beste mulige klarhet og dynamisk rekkevidde

  Toveis høyttaler for å oppnå beste mulige klarhet og eksplosiv dynamisk rekkevidde

 • Enkelt å sende musikk fra telefonen til høyttaleren med Google Cast

  Enkelt å sende musikk fra telefonen til høyttaleren med Google Cast

  Få sømløs avspilling av høy kvalitet med musikkappene du liker best. Denne lydplanken har innebygd Google Cast, slik at du kan caste musikkappene du liker best, fra enheten din til høyttalerne. Du kan caste fra iPhone®, iPad®, Android-telefon og -nettbrett, bærbar Mac®- og Windows®-PC eller Chromebook.

 • Philips companion-app for enkel nettverksoppsett

  Philips companion-app for enkel nettverksoppsett

  Bruk Philips HCWeSet Manager-appen til å konfigurere og koble de nye høyttalerne til det trådløse hjemmenettverket for å få høy lydkvalitet og sømløs avspilling fra favorittappene dine*. *Du må installere appen for nettverksoppsett, i tillegg til tjeneste- og personvernerklæringen før du kan caste musikk trådløst fra musikkappene. *Du må ha Spotify Premium for å kunne caste musikk fra Spotify.

 • Spotify Connect for en enkel, brukervennlig app

  Spotify Connect for en enkel, brukervennlig app

  Med Spotify Connect kan du enkelt finne og spille av musikk i ethvert rom i huset ved å bruke smartenheten som fjernkontroll. Direkte Spotify-tilkobling gjør det mulig å spille av musikk rett fra skyen, slik at smartenheten kan brukes til telefonsamtaler, videoer eller utenfor rekkevidde uten å forstyrre musikkavspillingen. Dette er dessuten mer batterivennlig da musikken krever mindre strøm. Du har tilgang til alle de flotte Spotify-funksjonene fra ferdige spillelister til den høye samplingfrekvensen – alt du trenger for å oppdage ny musikk og lytte til det du liker.

 • Diskré profil for å passe perfekt foran TVen

  Diskré profil for å passe perfekt foran TVen
 • Koble til en HDMI-inngang for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens HDMI-lydinngang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

Se alle spesifikasjoner
 • Musikktilgjengeligheten avhenger av landet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til det aktuelle musikk-nettstedet.
 • Denne høyttaleren krever at du har en Spotify Premium-konto.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i