Soundbar-høyttaler

  Soundbar-høyttaler

  Enestående stemmeklarhet fra 3.1 lydkanaler

  Oppgrader TV-en din, og få forbedret stemmeklarhet og virtuell surroundlyd som gir en bedre filmopplevelse. I tillegg kan du streame musikk trådløst med ettrykks NFC-paring. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

3.1-kanals trådløs subwoofer, Bluetooth® og NFC, HDMI ARC, 200 W HTL3160B/12 Finn lignende produkter

Enestående stemmeklarhet fra 3.1 lydkanaler

med trådløs subwoofer

 • Dedikert senterhøyttaler for overlegen stemmeklarhet

  Dedikert senterhøyttaler for overlegen stemmeklarhet

  En senterhøyttaler som er spesielt dedikert til talefrekvenser, fester tale til midt på skjermen. Dette gir forbedret taleplassering og klarhet, slik at du blir mer oppslukt av filmer.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth®-enheter enkelt med ettrykks NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en enhet med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på enheten, starte Bluetooth®-paring og begynne å streame musikk.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både stabil og energieffektiv. Teknologien muliggjør enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra alle smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, inkludert iPod og iPhone, med en Bluetooth-aktivert høyttaler.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Spill MP3-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Spill MP3-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på Philips Soundbar-høyttaleren. Den digitale musikken spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn gjør at du enkelt kan spille av musikken din direkte fra en iPod/iPhone/iPad, MP3-spiller eller bærbar PC via en enkel tilkobling til Philips-hjemmekinoanlegget. Det er bare å koble lydenheten til lyd inn-kontakten og nyte musikken med den overlegne lydkvaliteten til Philips-hjemmekinoanlegget.

 • Diskré profil for å passe perfekt foran TVen

  Diskré profil for å passe perfekt foran TVen
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i